liquid_death Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 И аз имам БцРич адаптери на едната талпа и съм адски доволен - доста силен аутпут и балансирани, Денчо подкрепям ти мнението. Цитирай
Dread Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 Мен ме вълнува особено много кои според вас са по-подходящи при свирене с overdrive, примерно с Firesound или Tubescreamer ? Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 ^ На теб ти трябват по-скоро някакви Алнико или ПАФ тип адаптери. Цитирай
Dread Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 Аз питам конкретно за тези, защото има някои партии, които ми звучат приятно със споменатите ефекти, но като цяло съм противен шред-метъл, наясно съм, че и двата варианта не са особено пълноценни, но все пак според вас коя от двете злини е по-малката? Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 Ами човек, трудно е да се каже еднозначно, но тия другите са обиковено доста по-скъпи. Не че не може да свириш яко метал на ПАФ адаптери, но въпроса е дали може да си го позволиш,ако това не е най-важното за което ще ги ползваш. Цитирай
Valserp Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 Аз питам конкретно за тези, защото има някои партии, които ми звучат приятно със споменатите ефекти, но като цяло съм противен шред-метъл, наясно съм, че и двата варианта не са особено пълноценни, но все пак според вас коя от двете злини е по-малката? Бих препоръчал дънканите, заради по-изявените среди. Цитирай
Recommended Posts