Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Чудя се първо дали има нещо такова да се продава наоколо:

http://www.tunnelvisionmusic.com/index.php...products_id=115

или да си правя сам?... видях, че един от хората тук има сигнатура с картинка от ефектите, които ползва и там ползва такова захранване...

Благодаря!

Отговорено

ами на мен ми направиха такова - от всеобщоизвестната фирма N-Audio :virtuoz: , ето като за справка:

http://forum.muzikant.org/index.php?showto...indpost&p=67222

макар за сега да имам само едно камионче, винаги го ползвам, защото има допълнителна стабилизация и филтрация - аве по-малко шум от захранването

Отговорено

Т'ва на дъската, то хубаво, ама не много :virtuoz: Аз смятах да си направя едно такова, обаче вместо батерия - обикновен адаптер да сложа.

А кой е никифена, да видим за колко ги прави и к'во точно прави от цялото захранване, или всичкото... и к'ви пари разбира се :cheers:

Отговорено (Редактирано)

пепи от сленг ми препоръча вариант и съм му безкрайно благодарен - купуваш си хубав стабилизиран траф, взимаш си малки кабелчета за разклонение и си готов. това е. траф = 30лв , кабели = 10лв. 40лв за захранване на всичките ефекти с дълготрайна перспектива е много добре според мен.

Редактирано от kitaratapesho
Отговорено

Аз т'ва съм почнал да правя, ама щото 40 лева струва и т'ва дето го пратих на линк :virtuoz: Иначе съм си вземал накрайниците за захранването към камиончетата (още преди 1 месец)... днес даже минах през 1-2 народни магазини за кабелчета, но нямаше к'вито ми трябваха, иначе смятам направо да си го вържа и аз така трансформатора за кабел с разклонения... пък нямам много време да си ги направя (то купуването на нещата най-много ме бави, не друго, щот' трябва да обикалям няколко места за т'ва и онова...)

Но както и да е, явно т'ва е решението... Мерси

Отговорено (Редактирано)

е да, и твоя линк е 40лв само дето го няма в БГ в продажба това :)

варианта траф-кабели-ефекти е много добър, няма никакви грижи, а и ако вземеш хубав траф, 100% стабилизиран и с избор на входния волтаж на тока ще имаш гаранция за дълго и безпроблемно ползване. разбира се, с този вариант изниква съобразяването с нуждата от ток на сцената. затова се носи и разклонител :D

Редактирано от kitaratapesho
Отговорено

Така е :)

Иначе качествени кабелчета за захранване някой да знае откъде мога да взема? Или намирам няк'ви дето бих ги сложил за backbone на електроцентрала :D или са твърди и не стават. Гледах в Конрад (София) само засега... Дали има в музикалните магазини такива работи?

Отговорено

Аз ползвам PowerBank за 5 ефекта, но не си спомням вече колко дадох и нямам идея колко може да струва в БГ. Става за 5 ефекта. Солидно и надеждно е. Хвърли едно око, може да свърши работа.

Отговорено
Така е :)

Иначе качествени кабелчета за захранване някой да знае откъде мога да взема? Или намирам няк'ви дето бих ги сложил за backbone на електроцентрала :D или са твърди и не стават. Гледах в Конрад (София) само засега... Дали има в музикалните магазини такива работи?

В xxxx съм виждал кабели тип "дейзи-чейн" на Роланд за захранване на камиончета на цена 20 и нещо лева.

Отговорено
Така е :ph34r:

Иначе качествени кабелчета за захранване някой да знае откъде мога да взема? Или намирам няк'ви дето бих ги сложил за backbone на електроцентрала :) или са твърди и не стават. Гледах в Конрад (София) само засега... Дали има в музикалните магазини такива работи?

В xxxx съм виждал кабели тип "дейзи-чейн" на Роланд за захранване на камиончета на цена 20 и нещо лева.

Същото ще ти отнеме 1 час работа ако не си хващал поялник през живота си да го направиш и ще ти излезе 2-3 лв с кабели и жакове от конрад... само да отбележа

• 1 month later...
Отговорено
Чудя се първо дали има нещо такова да се продава наоколо:

http://www.tunnelvisionmusic.com/index.php...products_id=115

или да си правя сам?... видях, че един от хората тук има сигнатура с картинка от ефектите, които ползва и там ползва такова захранване...

Благодаря!

обади се на Владо балев, човека ги прави убииствени и с външен вид, китариста на Пропаганда Иван си направи за всичките му ефекти мисля че около 60 лв струваше трафа