tihomir.lazarov Публикувано Октомври 19, 2005 Публикувано Октомври 19, 2005 Чудя се първо дали има нещо такова да се продава наоколо: http://www.tunnelvisionmusic.com/index.php...products_id=115 или да си правя сам?... видях, че един от хората тук има сигнатура с картинка от ефектите, които ползва и там ползва такова захранване... Благодаря! Цитирай
fracture Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 ами на мен ми направиха такова - от всеобщоизвестната фирма N-Audio , ето като за справка: http://forum.muzikant.org/index.php?showto...indpost&p=67222 макар за сега да имам само едно камионче, винаги го ползвам, защото има допълнителна стабилизация и филтрация - аве по-малко шум от захранването Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Да, Никифена ги прави добре. Можеш да си поръчаш от него. Цитирай
7thString Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Другия вариант е да изкормиш едно захранване за PC. Те работят много стабилно и безшумно Цитирай
tihomir.lazarov Отговорено Октомври 19, 2005 Автор Отговорено Октомври 19, 2005 Т'ва на дъската, то хубаво, ама не много Аз смятах да си направя едно такова, обаче вместо батерия - обикновен адаптер да сложа. А кой е никифена, да видим за колко ги прави и к'во точно прави от цялото захранване, или всичкото... и к'ви пари разбира се Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 (Редактирано) пепи от сленг ми препоръча вариант и съм му безкрайно благодарен - купуваш си хубав стабилизиран траф, взимаш си малки кабелчета за разклонение и си готов. това е. траф = 30лв , кабели = 10лв. 40лв за захранване на всичките ефекти с дълготрайна перспектива е много добре според мен. Редактирано Октомври 19, 2005 от kitaratapesho Цитирай
tihomir.lazarov Отговорено Октомври 19, 2005 Автор Отговорено Октомври 19, 2005 Аз т'ва съм почнал да правя, ама щото 40 лева струва и т'ва дето го пратих на линк Иначе съм си вземал накрайниците за захранването към камиончетата (още преди 1 месец)... днес даже минах през 1-2 народни магазини за кабелчета, но нямаше к'вито ми трябваха, иначе смятам направо да си го вържа и аз така трансформатора за кабел с разклонения... пък нямам много време да си ги направя (то купуването на нещата най-много ме бави, не друго, щот' трябва да обикалям няколко места за т'ва и онова...) Но както и да е, явно т'ва е решението... Мерси Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 (Редактирано) е да, и твоя линк е 40лв само дето го няма в БГ в продажба това варианта траф-кабели-ефекти е много добър, няма никакви грижи, а и ако вземеш хубав траф, 100% стабилизиран и с избор на входния волтаж на тока ще имаш гаранция за дълго и безпроблемно ползване. разбира се, с този вариант изниква съобразяването с нуждата от ток на сцената. затова се носи и разклонител Редактирано Октомври 19, 2005 от kitaratapesho Цитирай
tihomir.lazarov Отговорено Октомври 19, 2005 Автор Отговорено Октомври 19, 2005 Така е Иначе качествени кабелчета за захранване някой да знае откъде мога да взема? Или намирам няк'ви дето бих ги сложил за backbone на електроцентрала или са твърди и не стават. Гледах в Конрад (София) само засега... Дали има в музикалните магазини такива работи? Цитирай
tihomir.lazarov Отговорено Октомври 19, 2005 Автор Отговорено Октомври 19, 2005 А иначе Никифена го съзрях вече... Бравос мога да кажа (на картинките, които видях), иначе как звучат не знам. Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Аз ползвам PowerBank за 5 ефекта, но не си спомням вече колко дадох и нямам идея колко може да струва в БГ. Става за 5 ефекта. Солидно и надеждно е. Хвърли едно око, може да свърши работа. Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Така е Иначе качествени кабелчета за захранване някой да знае откъде мога да взема? Или намирам няк'ви дето бих ги сложил за backbone на електроцентрала или са твърди и не стават. Гледах в Конрад (София) само засега... Дали има в музикалните магазини такива работи? В xxxx съм виждал кабели тип "дейзи-чейн" на Роланд за захранване на камиончета на цена 20 и нещо лева. Цитирай
7thString Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Така е Иначе качествени кабелчета за захранване някой да знае откъде мога да взема? Или намирам няк'ви дето бих ги сложил за backbone на електроцентрала или са твърди и не стават. Гледах в Конрад (София) само засега... Дали има в музикалните магазини такива работи? В xxxx съм виждал кабели тип "дейзи-чейн" на Роланд за захранване на камиончета на цена 20 и нещо лева. Същото ще ти отнеме 1 час работа ако не си хващал поялник през живота си да го направиш и ще ти излезе 2-3 лв с кабели и жакове от конрад... само да отбележа Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Nikifena му е логина. Пиши му ЛС. Цитирай
enuffZnuff Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Чудя се първо дали има нещо такова да се продава наоколо: http://www.tunnelvisionmusic.com/index.php...products_id=115 или да си правя сам?... видях, че един от хората тук има сигнатура с картинка от ефектите, които ползва и там ползва такова захранване... Благодаря! обади се на Владо балев, човека ги прави убииствени и с външен вид, китариста на Пропаганда Иван си направи за всичките му ефекти мисля че около 60 лв струваше трафа Цитирай
Recommended Posts