t-rex Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 абе я кажете ква беше темата тука,моля че забравих :read: :wall: Жоро Мархолев, Цвъри Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Васил Нешев, няма слабо соло мдаааа...Васко е голям пич!!! Супер китарист е жалко, че се изгуби съвсем, свирил е в "Славяни" една от най яките БГ групи през 80-те. Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 А ние, по-младите, има ли начин да чуем тези групи отнякъде? Цитирай
Slinky Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 По темата - китариста на Контрол мисля че се казваше Стоян Тенев - наистина нема слабо соло - голем съм му фен. Има и много други, знайни и не знайни, но само за протокола - типично по български - от всички известни китаристи в БГ най-малко се покрива с представата за добър китарист Митко Кърнев. Не може да се каже че е лош, но според мен прекалено го превъзнасят. Има сигурно 100 и повече китаристи в БГ дето ще го отминат като бързия влак малка спирка. Но това си е мое мнение де. Друг китарист който много ме кефи - Сашо Мариновски от Сигнал. Много има още, но не ми се пише - почти всички вече сте ги споменали. Цитирай
imperor Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 По темата - китариста на Контрол мисля че се казваше Стоян Тенев - наистина нема слабо соло - голем съм му фен. Цитирай
imperor Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 А ние, по-младите, има ли начин да чуем тези групи отнякъде? Много е трудно... Апокрифки на сдъфкани касетни ленти... "Паралел 42", "Славяни", "Атила", "Дисонанс", "Орион"... А ако нмериш да чуеш "Хатински камбани" на "Златно струни"... Не знам де... То е въпрос на вкус, ама и тогава се правеше рок тук... "Диск" също бяха яка банда... Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Ами аз принципно колекционирам такива работи, но много трудно се намират... Тук-таме изскачат някакви, но много рядко... Цитирай
metalmaniak Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Да добавя - солиста на Ренегат също е много печен. Ако сте го слушали на живо, ще разберете какво имам предвид. Цитирай
Rising_Force Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Драго Драганов ("Епизод") - "О, Шипка", "Молете се" и прочие. г-н Гюзелев (Респект към него) - "Пак тъъърсиим вкусът на врееметоооо ... " Цитирай
tocata Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 бреи бреи много ми харесвате солата бе хахахаха мерси за хубавите неща които казвате инак по темата лечев е човека които ме запали да свиря всички негови сола с ФСБ са жестоки и много смислени миро от сафо свири силно да не забравяме пепи главанов сериозно относшение показва и тои и разбира се налбантов има и още малко БГ китаристи но те са не известни тожа са хората които ми допадат като не умаловажаэам труда на всички останали ЛЕТ ДА ФОРС БИ УИТ АС Цитирай
tocata Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 бреи бреи много ми харесвате солата бе хахахаха мерси за хубавите неща които казвате инак по темата лечев е човека които ме запали да свиря всички негови сола с ФСБ са жестоки и много смислени миро от сафо свири силно да не забравяме пепи главанов сериозно относшение показва и тои и разбира се налбантов има и още малко БГ китаристи но те са не известни тожа са хората които ми допадат като не умаловажаэам труда на всички останали ЛЕТ ДА ФОРС БИ УИТ АС АААААААА сетих се за ШИБИЛ мнооого ма мноооого добър....... Цитирай
Rimo Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 Нищо лично към Хендерсон ама т'ва на Сафо - "Божествена лудост"! е поредната българска комерсиална глупост ...... в България ще 'почне ли някога да се прави по-сериозна музика ? Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 Пешето да се сещате; свири с Джендема, беше в един от соловите албуми на Маричков - "Вярвам в теб", нещо подобно... Обаче най-яките му неща бяха в "Ноу брейк". Дали някой помни тази знаменита група? Анди Барет? Недко, който свири на предпоследния блус-фест парчето на Снейк "Sweet talker" заедно с Боксер; сега е в Германия, свирил в Корея... Убийствен. Цитирай
Rimo Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 Екзитус - Сърцето ми от камък е ! цялото парче е невероятно евала на тия пичове , не ги знам по имена , нооо браво :violin: Цитирай
pampi Отговорено Ноември 8, 2005 Отговорено Ноември 8, 2005 Е тва е истината: Kuln-Nan On Tan Gaun Късо е солото но затова пък е супер Цитирай
Recommended Posts