sa6tiat Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Може да се настройваш с тунер, но е вероятно да е разстроена откъм моста... Лютиер? Цитирай
musicman Отговорено Октомври 19, 2005 Автор Отговорено Октомври 19, 2005 Откриващата чиста китара ми се струва прекалено суха. Тая китара се заклевам, че в къщи звучи по-силно и по-хубаво може би се получава от това, че смесвам на слушалки... Трабва и монитори да си купя ама... Цитирай
AXE Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 И тези рок ен рол пинизи на края,по-добре ги махни мене ако питаш или просто измисли нещо друго. Солата ли имаш предвид? Мен пък много ме кефят. Те май са измислени? Ако е така, поздравления Цитирай
musicman Отговорено Октомври 19, 2005 Автор Отговорено Октомври 19, 2005 Не Последната част е импровизация и въртене на фигурки докато свърши парчето. Признавам, че малко претупах нещата там. Но ще се постарая да ги фиксна. Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 (Редактирано) И тези рок ен рол пинизи на края,по-добре ги махни мене ако питаш или просто измисли нещо друго. Солата ли имаш предвид? Мен пък много ме кефят. Те май са измислени? Ако е така, поздравления Абе не са ритмични,това имам предвид. @Musicman забравих и да ти кажа,че на места бързаш със солото.Ако имаш метроном,най добре записвай с него.Даже е задължително.Пробвай да докараш състейна от пръста а не с гейн или компресори.Но ако докараш и малко по мека бленда на китарата ще се отрази много положително на парчето според мен.Абе пробвай много и различни варианти.Когато правиш соло не е задължително да оставиш първия патерн който си записал.Запиши си няколко сола и си избери от тях това,което най ти харесва и ще стане. Иначе наистина си го аранжирал много хубаво Просто трябва да го барнеш чисто технически от китарна гледна точка Редактирано Октомври 19, 2005 от Smokejack Цитирай
AXE Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Абе не са ритмични,това имам предвид. Ми като са неритмични, да ги запише ритмично, а не да ги маха Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Абе не са ритмични,това имам предвид. Ми като са неритмични, да ги запише ритмично, а не да ги маха Ами според мен няма как да ги запише ритмично щото те вървят в друг метрум просто.За това не му се получава.А иначе не отричам,че са готини ама са от друго парче Цитирай
musicman Отговорено Октомври 21, 2005 Автор Отговорено Октомври 21, 2005 Благодаря на всички за мненията! Като ми остане време ще направя версия 2.0 на парчето <_> Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 Напълно съм съгласен с всички коментари. Ще си позволя само да добавя едно предложение: в началото акустичната китара, която свири разложени акорди, мисля че ще звучи по-добре, ако е с метални струни и с лек хорус. Бих добавил и още някой синт тук таме да свирва по някоя фигурка като контрапункт. Иначе е много готино. Бравос! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 Мен ме изкефи. Обаче мисля, че соло китарката е прекалено силна. И наистина няма да е зле да й сложиш няк'во ефектче, че така реже ламарина направо... Овъралл оценка от мен: Тъмбс Ъп!!! П.П. Свирнята е ЯКА!!! Цитирай
musicman Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Отговорено Октомври 24, 2005 Благодаря отново! Тази седмица нямах никакво време но другата се надявам да успея да пооправя някои неща Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 да, определено е добре. няма да критикувам, защото и аз имам доста проблеми със свиренето но много ми хареса. може малко да барнеш звука на соло китарата. с какво си я записвал? махни малко гейн-а и сложи лек ривърб. тия работи след 4:30 са готини. браво. много ми харесват такъв вид пасажи. за свиренето - ти най-добре знаеш. каквото има са ти го казали а и барабаните някак си са 'непостоянни', демек постоянно се менят. не знам, може би защото съм фен на по-еднообразните дръмс айде Цитирай
musicman Отговорено Ноември 2, 2005 Автор Отговорено Ноември 2, 2005 Китарата е записвана с KORG AX100G -> мишпулт -> Комп. Ако искам да махна гейна трябва да я презапиша (което не ми се струва толкова лоша идея ама нямам време) или да използвам дублираната. Понеже аз записах всичко по 2 пъти с различни ефекти. Иначе ривърб, дилей и компресор слагам от компа. тия работи след 4:30 са готини. браво. много ми харесват такъв вид пасажи. и на мен ми харесват ама ще ги пипна малко ако презаписвам. Тогава ще оправя и звука на тупаните. А може и някой тупанджия да вербувам да ми помогне с партиите Цитирай
Recommended Posts