peshoy2k Публикувано Октомври 18, 2005 Публикувано Октомври 18, 2005 (Редактирано) http://www.cmusicforum.com/pi/Vampire's%20temple-01.mp3 оф, нещо се омаза, обърках копчетата. Начи тва се каза Vampire's Temple, пак е правено с Корг Уейв стейшън и е леко а-ла саундтрак стил хаус, ама май не точно хаус, абе ..... ли му.... какво е, правено е на слушалки и спектрален анализатор, така че..... абе мисля не е зле микса де, кажете как е все пак Редактирано Октомври 18, 2005 от peshoy2k Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 (Редактирано) Звука е много добър според мен , добре балансиран .... Започва доста обещаващо , но после ми идва малко монотонно , каквото и да е определено е доста добре измислена идейката. Редактирано Октомври 18, 2005 от DeathZone Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 18, 2005 Автор Отговорено Октомври 18, 2005 еми монотонно си е, да Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 18, 2005 Автор Отговорено Октомври 18, 2005 Фикснах заглавието. тенкс ман Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Сега да не се оптваш нещо хипноза а ) ..... а без такива номера .... майтап бе ..... екстра си е Цитирай
ecmjazz Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Интересно, но наистина малко монотонно. Абе ти к'во почна да ги бълваш парче след парче бре? Я се спри малко, ааа ма ха! Цитирай
adXok Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Не че съм компетенция ама да кажа... Арпежиаторите са куул! И хроматичния преход с повишени кварти е смърт. Но наистина е доста еднообразно. И твърде арпежиаторно звучи... тип Фруути Луупс арпежиаторите. С коя програма си ги правил? И с какви семплпи? каква е насоката, за какво?! Тематиката!? Цитирай
fracture Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 според мен пък, много уйдисва за саундрак на някоя игрица Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 19, 2005 Автор Отговорено Октомври 19, 2005 Не че съм компетенция ама да кажа...Арпежиаторите са куул! И хроматичния преход с повишени кварти е смърт. Но наистина е доста еднообразно. И твърде арпежиаторно звучи... тип Фруути Луупс арпежиаторите. С коя програма си ги правил? И с какви семплпи? каква е насоката, за какво?! Тематиката!? :think: Както писах по-горе е правено със синтезатора Корг Уевстайшън и само с него, впрочем навързх няколко такива. Правя вметка - само едни цигулки и орган съм сложил да свирят от семплер. Свирено е на Нуендото и после съм експортвал по канали, колкото е възможно, разбира се, отделните инструменти. Записах основата с арпежиаторите (то си беше няква бленда на самия Корг) и след това добавих всякакви какафонични бленди като ефекти и пад-а, естествено. Микса, понеже беше късно, съм правил по-скоро на око, отколкото на ухо. След това изпробвах да поначертая автоматизация за панорама и така. Идеята, както винаги е - да изпробвам нови подходи за правене на музика и миксиране. Изках да видя докъде ще докарам един микс, правен на око и малко слушалки. Ми тва е Цитирай
Recommended Posts