metalhammer Публикувано Април 23, 2009 Публикувано Април 23, 2009 Здравейте може би има такава тема но предполагам е със старо инфо в нея. Моля споделете вашите впечатления от двата най големи производители на маркови адаптери. За предпочитане е ако се сравняват определен вид адаптери да са аналогични модели. Лично моя досег до момента е че dimarzio са една идея напред. Не на последно място представянето им на фирмените сайтове при dimarzio е много добро - за разлика от конкурента където инфото е супер оскъдно и трябва да хвърляме боб едва ли не .... Надявам се темата да стане добър източник на информация за форума , а не поредния офтопик с прескачане на искри. Аз лично съм имал : Dimarzio Virtual Vintage - доста добър адаптер - нойзлес сингъл за страт. Проблема лъсва когато е монтиран на катира със нормални сток сингли и човек разбира какво губи. Ако държите на ноизлез адаптери тва е чудесен избор. Seymour DuncanAlnico II Pro™ Flat APS-2 За съжаление беше за малко в мен и тогава на ниско бюджетната дъска не усетих сериозна разлика между сток сингли и него. Сега надявам се е в по добри ръце.... В момента : Seymour Duncan Alnico II Pro™ APH-1 на бридж. Малко е назаем от приятел - но след изтичане на карантината от месец не можа да ме грабне явно не е мой тип , сега търся с нещо да го заменя.(заради което пуснах и темата) Цитирай
TONY Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 И двете марки са супер. Сайта на Сиймър не е никак лош. Цитирай
dushkov Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 Аз лично мисля, че Dimarzio са по-добрите адаптери. Естествено не всички, но дори тези от средния клас са жестоки. Имах възможността да пробвам един RG1570 и бях очарован от звука. Цитирай
synchu Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 ^Кои са тези ДиМарцио, които са нисък/среден/висок клас? Айде стига сме класирали. Някои производители не подлежат на натикване в тези категории. На мен ми е абсолютно все тая. Всеки адаптер върши работа в определен случай с определена китара. СД '59-ката хъмбъкер е убийствен нек адаптер между другото. Цитирай
Recommended Posts