metalhammer Публикувано Април 18, 2009 Публикувано Април 18, 2009 Тук записах няколко нескопосани рифчета - бихте ли дали съвет и препоръка относно саунда ? десен бутон сейв ес Цитирай
circles Отговорено Април 18, 2009 Отговорено Април 18, 2009 Като звук ми харесва, има месце! Доста брум обаче в записа.... Ела да го запишем като хората на вилата! Цитирай
metalhammer Отговорено Април 21, 2009 Автор Отговорено Април 21, 2009 С микрофон за скайп и вградена карта няма как да е качествен - но мисля характера си личи... А при теб ще запишем нещо което си заслужава Цитирай
TONY Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Сам си го чуваш. Отстрани, поне за мен е средна хубост. Лампов, с кусури. За ритъм по става. Но басите са в повечко. Кратко соло си записал, за да е достатъчно за правилно впечатление, но звучи ужасно, високи пищят, не се траят. Гейна е добре. Проблема е в еквилайзъра. Цитирай
musicman Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Аз не разбрах този семпъл от какво е и с какво е. Иначе Ритъм китарата ме кефи в началото а после ми е много остро. Всепак мисля, че е добре да запишеш семпъла по-добре за да може да се дадат някакви по-сериозни мнения. Цитирай
Fenix Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 ^тва през банята ли го прокара? Звучи като киборг и е извадило точно harshnessa в звука... а на хамъра ме кефи семпълчето, ритъма наистина звучи яки Цитирай
metalhammer Отговорено Април 23, 2009 Автор Отговорено Април 23, 2009 Ще пробвам тея дни с см57 и хубава саунд карта как ще стане. Цитирай
Recommended Posts