peshoy2k Публикувано Октомври 16, 2005 Публикувано Октомври 16, 2005 нещо от рода на Вангелис, Жан Мишел Жар. Приятно според мен линк: http://www.cmusicforum.com/pi/road%20to%20happyness.mp3 кажете как е миксчето плиййййз, правено е изцяло със синтезатори, няма семплери Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Аз съм ти фен ... ама от тези дето са на първия ред )))))) много ми харесва .... в твоите неща винаги има атмосфера ........ Мен лично и звука и музиката ми допадат много ... екстра е , но е кратко ... искаме ощееееее !!!!! Цитирай
jFog Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 верно е живописно и приятно дажв видех пингвините Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 16, 2005 Автор Отговорено Октомври 16, 2005 (Редактирано) мерси еми то солото е просто и лекичко такова, имах и други варианти но не се връзват стилово пп Детзоун, аз па на тебе съм ти фен от първите редове, с фланелка Детзоун форевър Редактирано Октомври 16, 2005 от peshoy2k Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 мерси еми то солото е просто и лекичко такова, имах и други варианти но не се връзват стилово пп Детзоун, аз па на тебе съм ти фен от първите редове, с фланелка Детзоун форевър Цитирай
ecmjazz Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Абе това парче нямаше ли го в Revolutions или в Rendezvous май беше? Като оставим шегата на страна - бравос. В последните си няколко парчета правиш плавен завой от симфоничните оркестрации към изцяло синти звучене, при това с майсторлък. Много добре звучи, само още малко да го удължиш.. Кои синтита използваш, ако смея да попитам? Аз наскоро си програмирах на Pro-53 един топъл лийд, който звучи почти като тоя твоя тук и много му се кефя. Цитирай
Burton Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Много приятно парче P.S.: брой ме и мен за първия ред Цитирай
CyberGene Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Браво, браво пак! Иначе аз пък съм ви на двамата с Роската фен от първия ред! Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 17, 2005 Автор Отговорено Октомври 17, 2005 благодаря на всички, мисля че мелодията трябва да се изтъни и намали малко, чудя се дали да му добавя баси малко на миксчето. Ползвам Корг легаци и уейвстейшън абе малко дърварски се получи, но като за първи опит мисля не е зле, ако си поиграя да вкарам и ефекти разни да се обаждат отляво и отдясно ще се позапълни спектъра. Онова предишното не беше със синтезатори, а със семплер VAPOR synth, но следващото може да е комбинация от семплери и синтове , може и по-добре да стане, мисля от доста време да си семплирам гласа и да посвиря с него, веднъж пробвах и много ме изкефи, но не го направих като хората че ме мързеше Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 17, 2005 Автор Отговорено Октомври 17, 2005 ето пак http://www.cmusicforum.com/pi/road%20to%20...ss%20master.mp3 с малко по-отворено звучене Цитирай
Recommended Posts