kolio_k Публикувано Април 10, 2009 Публикувано Април 10, 2009 Врътнах ги на бързо, по скоро за да видя как звучи китарата (Ibanez PM100) през кубе. Не съм си играл много със саунда, плейбеците и без това са с гадно качество, особено този на Г.С. Китарата е записвана по системата китара/кабел/кубе/мик (Шур СМ57)/комп. ривърба е от компа. http://www.4shared.com/file/97749168/47dc3...steps_koko.html http://www.4shared.com/file/97749236/df555...hings_koko.html От свиренето има още какво да се желае, особено на бързото парче, на моменти засичам, защото ми етрудничко Ще се радвам на коментари за саунда ( на китарата, другия е ужасен) и свиренето. Цитирай
блъфа Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 китарата обажда супер!!!! а за свиренето....с удоволствие бих посвирил с теб!!! радвам се че има талантливи и трудолюбиви хора като теб!!!! Цитирай
spongebob Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 (Редактирано) Колъо,мерси че записа нещо точно с тази китара!Иначе кво да кажа за записите...All the things много ме накефи,много разнообразни неща си ударил,най-вече стилни фрази.Не се обиждай,но в тва парче свириш доста като раирания,което вероярно е нарочно .Giant Steps...ебаси,аз бих паднал от коня още на 5-6-тия такт в това темпо,просто евала! P.S. Кубето Меса Студио 22 ли е? Редактирано Април 10, 2009 от spongebob Цитирай
daniel.hristov Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Слънчице е звука!!! Ще я крадем таз китарка!!! За свиренето не съм в позицията да коментирам. Мен много ме кефи Поздрави, дидо Цитирай
daniel.hristov Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Не се обиждай,но в тва парче свириш доста като раирания Е това ако е обида Цитирай
kolio_k Отговорено Април 10, 2009 Автор Отговорено Април 10, 2009 Благодаря ви много за слушането и за коментарите, аз обикновенно не свиря много много в тази посока (поне през последните години) и наистина се кефя, че ви допада. @Spongebob Друже, въобще не се обиждам, напротив, свиренето в посока Пат на All the things, беше съвсем желан ефект. Все пак с тази китара е редно , в рамките на майтапа. Аз от край време обичам да се бъзикам така, обикновенно за сметка на Скофиилд и Стърн обаче.мКакто каза Даниел по горе, дай боже всекиму така да го критикуват. Колкото до GIant Steps, на това парче наистина ми е трудно да правя музика. Винаги съм го възприемал за нещо като упражнение за разгряване и импровизация. @Блъфа И аз бих поджемил с удоволствие, правя го винаги когато мога . Мерси за хубавите думи Цитирай
Бицев Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Сладък и е гласа на китарката, сега се чува (не е като през видеокамерата). За свиренето к'во да говоря: ти си си завършен джазмен, при това разностранен (има мнозина, и между големите имена, дето са 'one trick pony'. Ти не си). И колтрейнските прогресии си ги изял със все рогата и копитата, не се оправдавай, че ти било трудно Само в това 'техническо разгряване' ако можеш да вложиш малко повечко 'суинг', да го поразкършиш с акценти и 'фийл' - тогава няма да е просто упражнение. (Който не може да свири, критикува, нали...) И ATTYA е много интересно направено, отправките не са само към РМ, но има и твои моменти - стилно звучи. Шапки долу! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Който го може, си го може Сега и ако забиеш Autumn Leaves и Чикена ... Цитирай
kolio_k Отговорено Април 10, 2009 Автор Отговорено Април 10, 2009 Мерси за коментарите и за слушането. @Бицев Мерси много, на това темпо свиря осмините равни ( не ги суингирам, че ми идва бързичко ), мога да пробвам тези дни малко по скромно темпо, тогава ще стане и по до музикално. На това темпо наистина ми идва като техническо упражнение Цитирай
Бицев Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 ^ Не бой се, мнозина и равни не ги могат (а пък аз и на четвъртините ще се запрепъвам ) Цитирай
spongebob Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Май съм останал нещо неразбран .Според мен Кольо доказа,че има собствен почерк на свирене с авторските парчета,които пусна и е може би единствения във форума,който може да се разграничи от имитиране когато поиска.Иначе нивото на изпълнение е такова каквото в Бг няма за съжаление,имам в предвид китара конкретно,така че адски се кефя на тези теми. Кольо,жестоко ще е ако направиш един проект трио.Просто си го мисля де,те нещата не стават ей така,но ще е голям кеф. Цитирай
kolio_k Отговорено Април 11, 2009 Автор Отговорено Април 11, 2009 (Редактирано) Благодаря ти Това за триото ми е минавало през акъла,надявам се някой ден и до там да опра. Досега съм свирил в квартет със сакс, в трио само в разни джем формации Редактирано Април 11, 2009 от kolio_k Цитирай
Бицев Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 ^ И триото е много интересен формат, има какво да се изпита (и покаже) и в разни други комбинации. По-важно е, според мене, ако можеш да закрепиш една по-постоянна формация, без значение като лидер или другояче. Джем-бандите са голяма работа, но в постоянното свирене в един състав се раждат по-трайни неща, особено като си научат хората 'и кътните зъби' и свирят като единен организъм. Лично не съм изпитвал по-голям кеф от свиренето с хора, които ти 'четат мислите' - а и за творчество е най-добра база. Не е нужно да живеете в един град и да репетирате редовно - има ред примери сред най-големите дето живеят в различни щати (и континенти дори) и се събират през няколко месеца - но все едни и същи хора. Колективно мислене - и чувстване... Може би си го опитвал евче или планираш - само споделям наблюдения... Успех! Цитирай
zwero Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Кольо, покрай теб ще прослушаме и джаз... Цитирай
Recommended Posts