musicman Публикувано Април 9, 2009 Публикувано Април 9, 2009 Това ми е първият пост в този раздел представяте ли си? Това е една тема която написах преди 3 години за моята приятелка Марита, обаче чак сега успях да завърша и за запиша. Затруднявам се при определянето на стила. Записвах с китара Epiphone Les Paul Custom но Gibson адаптери. И по-точно на предния Ползвам Boss GT-PRO за ефекти и аудио интерфейс. Ето и самото произведение. Marita's Theme Цитирай
Black Bird Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Чудесно е! Напомня ми Tommy Emmanuel! Поздравления! Цитирай
musicman Отговорено Април 9, 2009 Автор Отговорено Април 9, 2009 ^ Сега някой ще си помисли, че сме се наговорили и се хвалим взаимно Майтапа на страна, радвам се че ти допада Цитирай
BlueZone Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Брейиии, изобщо не съм очаквал такава композиция от теб. Много приятно Цитирай
musicman Отговорено Април 9, 2009 Автор Отговорено Април 9, 2009 ^ знаех си, че съм си изградил репутация на металист из тоя форум Цитирай
Бицев Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 ^ Точно това щях да кажа - мислех те за метал, а то какъв романтик си бил Отлична пиеска! Цитирай
synchu Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 ^Мноо ясно, че е - това е за заблуда на противника и е само началото на темата, нататъка напомня на ранните Carcass :-) Mайтапа настрана ам' добре приятна тема една такава се е получила с лек Харисънски (лека му пръст) привкус. А наборе, на мен по-скоро ми напомня на брат му - Phil Emmanuel по стилистика:-) Цитирай
Black Bird Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 (Редактирано) А бре и Phil Emmanuel. Но все пак е яко!!! Редактирано Април 9, 2009 от Black Bird Цитирай
Recommended Posts