Black Bird Публикувано Април 8, 2009 Share Публикувано Април 8, 2009 Китарна Балада: http://www.nalbantov.com/Dimi_Nalbantov_Jo...y_to_Ixtlan.mp3 Надявам се да ви хареса. Поздрави, Дими Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 8, 2009 Автор Share Отговорено Април 8, 2009 Файла е ъпдейтнат http://www.nalbantov.com/Dimi_Nalbantov_Jo...y_to_Ixtlan.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
galingit Отговорено Април 8, 2009 Share Отговорено Април 8, 2009 Бравус ! Много витално ....,някак се лее... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 9, 2009 Автор Share Отговорено Април 9, 2009 Благодаря ти! Поработих малко над микса и някои детайли http://www.nalbantov.com/Dimi_Nalbantov_Jo...y_to_Ixtlan.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vpv Отговорено Април 9, 2009 Share Отговорено Април 9, 2009 Благодаря ти! Поработих малко над микса и някои детайли http://www.nalbantov.com/Dimi_Nalbantov_Jo...y_to_Ixtlan.mp3 Много е добро, евалла! Като го слушам и в главата ми изникват имена като Джеф Бек и Джо Сатриани. Звука е чук. Как ги правите тези записи бе, хора?! Впечатлен съм. Поздрав и успех. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 9, 2009 Автор Share Отговорено Април 9, 2009 Благодаря! Ето работещ линк http://www.nalbantov.com/1Dimi_Nalbantov_J...y_to_Ixtlan.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Април 9, 2009 Share Отговорено Април 9, 2009 Кефи ме! Мачкаш със саунд човек ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бицев Отговорено Април 9, 2009 Share Отговорено Април 9, 2009 Класа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 9, 2009 Автор Share Отговорено Април 9, 2009 Мерси! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Април 9, 2009 Share Отговорено Април 9, 2009 Убийствени звук, свирене и композиция - красота. Тая китара звучи в началото като опитомен звяр, който после къса синджира! Цар си, Митак, много въздейства това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aquarelle Отговорено Април 9, 2009 Share Отговорено Април 9, 2009 Да си призная, погледнах тази тема само заради заглавието, защото много харесвам Кастанеда...обаче много приятно се изненадах Има само едно нещо, което не ми допада чак толкова, а именно някои техничарски пасажи, ама мен не ме слушайте - аз съм си романтичка... Но като цяло - Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
galingit Отговорено Април 9, 2009 Share Отговорено Април 9, 2009 Тоя микс е по-добър от предния Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Април 10, 2009 Share Отговорено Април 10, 2009 Е изкефи на "махх"!!! Гениален бийт! Мелодично - мазало! Само дето докато смогна да го изкоментирам, Черното Пиле е пуснало още 3.14 микса и аз вече не знам откъде да подхвана. Говоря за последния (преди моя коментар) - макар че в един или друг вариант чух същото и в предишен (ама не знам кой е). Тази китарка, дето я свириш накрая, със затихване, звучи като гайда! Как се правят такива работи с китара, аз понятие си немам, обаче... парчето има много ефектни акценти в бийта и търпи някъде да направиш стоп. Не съм сигурна дали логически най-подходящото място е това, но си го представям след 2:35 секунда. И там където влиза след това високата соло-китара - пускаш няколко ритъм акорда с кухарката, и върху нея - тази "гайда". Тя е толкова хубава, че заслужава специално и ефектно място в композицията - не я смачквай на финала, та и с фейд! И ако може да не е толкова "суха" като бленда, ако имаш някакъв ефект - да звучи по-"аспирирано" (абе гайдар викни и му кажи кво да свири... ) И от нея нататък си развий градацията с двугласчето и гръмни един финал. Страхотно парче! (Трепери ми долното чене от завист... ) Браво!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 10, 2009 Автор Share Отговорено Април 10, 2009 (Редактирано) Благодаря на всички за отделеното време! Радвам се, че ви допада! За гайдата. Много лесно: Уа-уа педала го фиксирам с китарния кабел в едно положение, без да се връща в крайно най-ниско положение. И така се получава този специфичен звук Да, това няма да е края на песента!!! Смятам след гайдаря да има още една минута с тема и аутро. Поздрави на всички, Митко п.с Весела Цветница на всички в Неделя! Редактирано Април 10, 2009 от Black Bird Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Април 11, 2009 Share Отговорено Април 11, 2009 Кастанеда определено мачка. Пътуването до Икстлан е за цял живот... Евала, Дими. Класно, както обикновено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts