Jump to content
Българският форум за музиканти

vpv

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://sites.google.com/site/na4erveno/
  • ICQ
    0

vpv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Много е добро, евалла! Като го слушам и в главата ми изникват имена като Джеф Бек и Джо Сатриани. Звука е чук. Как ги правите тези записи бе, хора?! Впечатлен съм. Поздрав и успех.
  2. Здравейте, На Червено е българска дарк уейв група формирана през 90-те години в София. Тук можете да чуете техни парчета: http://sites.google.com/site/na4erveno/ . Предствени са текстове и мп3. Ще се радваме да споделите вашето мнение и впечатления. Благодаря. Поздрав!
  3. Здравейте, Това http://sphinxter.data.bg/ са няколко авторски песни. Записвани са в демо-студио "на живо". В смисъл: песента се изпълнява и в реално време звуците от всеки инструмент (вкл. микрофона) влизат директно в записващата уредба т.е. изпълнението се записва не с външен микрофон а "по кабел". Е, до барабаните има микрофон де. Изключение прави единствено "Черна Детелина 2" където има доста "синтетика". Също синтезатор, глас, ритъм китара, соло китара са записвани на отделни канали, смесването и записа са правени на компютър с Acid и т .н. "поиграно" си е малко повече . Стила е най-общо казано "рок", може би по-точно "готик рок", но най-добре сами ще прецените. Много държа на музикантското ви мнение не толкова за качеството на записа (то както казах е доста "демо") колкото за самите песни. Т.е. моля ви да сте критични не толкова към звука колкото към музиката. Ще ви бъда благодарен за всякакви конструктивни коментари, мнения, забележки... Благодаря! Поздрави, впв
  4. vpv

    борба

    скромното ми мнение е че саун...пърдон - звука е много добър. въобще не го намирам за монотонно парчето! бих казал че стилът му е такъв -- гоа ли, амбиент ли, психеделик ли...За стила си мисля че е много яко! Единствения порок на парчето е времетраенето - много късо То точно започваш да се кефиш и - край! Като всичко хубаво май Успех! впв
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.