edgecrusher Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Определено Showmaster,това като че ли е най-поносимото като качество и цена,въпреки че моделите (Китайски) с Флойд Роуз и 2 хъмбакера са по около 450 лв. доколкото знам.Но ако не държиш на тези екстри и Yamaha EG112 или ERG 121 ще ти всърши работа.Не мога да ти посоча конкретни цени(защото не съм си бил в БГ от лятото) ,но мисля че те са малко по-евтини от посочените по-горе Скуаери 350-400 лв. може би.По-добре някой друг да каже как са цените.Аз съм ги пробвал тези модели,но не в БГ. Цитирай
One_Voice Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 abe naitina e dobre da se napravi nqkakuv otdeken forum za pokupka za6toto i az 6te si kupuvam kitarka ama ne znam ve4e kva. taka4e si kupi kvoto ti haresa tvae Цитирай
Rohypnol Отговорено Ноември 30, 2004 Автор Отговорено Ноември 30, 2004 Какво точно представлява Floyd Rose и какви са предимствата му? Цитирай
synchu Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Това е Floyd Rose. Дава възможност за промяна височината на тона, който свириш нагоре или надолу с помощта на ръчката ...+ още един куп ефектни украшения. А това отдолу е китара с FloydRose (не точно, но копие...със същата функционалност) Цитирай
Guest Гост_niki Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 za synchu - dnes probvah edna kitara "blade' - sweicarska mnogo gotina napravo sa minali fender ,trjabva da ja vidi6 ako si pada6 po fender.az gi znam ot finladia no tam sa po 1300 1500 eu. Цитирай
synchu Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 za synchu - dnes probvah edna kitara "blade' - sweicarska mnogo gotina napravo sa minali fender ,trjabva da ja vidi6 ako si pada6 po fender.az gi znam ot finladia no tam sa po 1300 1500 eu. В смисъл досега ги продаваш без да си ги пробвал :think: Но не съм фен на Фендър и без това - за тези си забежки си имам Framus...който ми харесва значително повече... Все таки Блейдовете си изглеждат много много добре, ако и звучат така както изглеждат са добра алтернатива на Фендърите... Цитирай
Recommended Posts