BassTraffic Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Браво! Супер е станала! Идеята с рисуваните каки е... просто нямам думи. Вади патент или авторски права, защото вече съм на опашката да ги искам. Много добре подбрани цветове и много добре пасват на цвета на махагона. Май ще започвам пак да правя airbrushed модели - твоята идея ме вдъхнови. Поздравления за добрите идеи! Понякога добрите идеи са много, много повече стойностни от добре направена (изработена) китара. К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Брех, брех, брех! Ц-ц-ц-ц-ц! Г-н Втечнения, получи овациите на един от големите, брях! Хубава станала работата, ама нали знаеш, че сега ще те изкъртя?! Семпли, семпли, семпли! ...имам да си връщам. Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 liquid_death, от къде този афинитет към дебелокраките бе хехе Цитирай
rockozaurus Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 (Редактирано) Рисунките наистина са трепач!Ако са и оригинални, адмирации на автора, браво.Обаче, нещо ми се губят на този "махагонов фон".Мисля си,ако основата беше някакъв цвят(примерно бяло) щеше да е по-компактно...мисля си аз... П.П. Според мен са рисувани с четка, а не с аерограф Редактирано Октомври 26, 2009 от rockozaurus Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 26, 2009 Автор Отговорено Октомври 26, 2009 (Редактирано) Благодая на всички за добрите отзиви Рисунката я направи Половинката ми, по нейна идея , с четка.Сега отговор поединично на всеки @BassTraffic - благодаря за хубавите думи, но знай, че точно за теб си мислех да ти възложа финото довършване, но след месец,два - да събера минерали Когато съм готов, ще ти пиша лс . Краси - благодаря и на теб Не само семпли ще пусна, но и ще я донеса във Варна някой от идните дни и може да я пробваш, стига да поискаш (в крайна сметка тамън днес се преместих и вече съм гордо позициониран във Варна за постоянно ) Ники - по-скоро приятелката ми има афинитет към дебелокраките.... а моите крака... @rockozaurus - тенкс рисунки са си напълно оригинални.Наистина на бяла основа биха били по-контрастни, но първоначалното ми желание бе да остане махагона за фон(да се радвам и аз на една махагонова китарка). За всички Редактирано Октомври 26, 2009 от liquid_death Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 може да я пробваш, стига да поискаш Много ясно! Цитирай
Додо Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Супер готино изглежда, а с тоя гриф е страшно оригинална! Поздравления! Цитирай
Recommended Posts