inqubus Публикувано Април 3, 2009 Публикувано Април 3, 2009 Как ви се струва? Някой свирил ли е на подобно нещо? Представяте ли си да излезе една банда на концерт по този начин Цитирай
zwero Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Ааааааааа не, ще си продам китарите... Цитирай
yotzzo Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 (Редактирано) Поредната чекия, с извинение. Малко ли подобни синтчета има, та и това. Нека се забавляват хората. Редактирано Април 3, 2009 от yotzzo Цитирай
inqubus Отговорено Април 3, 2009 Автор Отговорено Април 3, 2009 Да бе, пичове. За разтоварване пуснах тази тема. Много ясно, че е чекия, с извинение Цитирай
Tomcat Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 (Редактирано) Че чекия(с извинение) си е ама забавна,то да не си е помислял някой тука сериозно за тва? =Д Редактирано Април 3, 2009 от Tomcat Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Не знам дали някой спомена,че това е голяма чекия Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 ^ е голяма голяма колко да е голяма? Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Да, кретенско нещо е тази играчка. Имам си една такава, но е леко в сервиз. Инструментите са пипнати и не звучат лошо, ако трябва да съм максимално искрен. Супер неудобно е да се свири на тях и като цяло са си реално, живо ръкоделие Ей така, за едната гавра са си ОК. Добре, че не това е основната функция на този телефон, че щях да се поболея. Цитирай
MrDeath Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Това дали може да се намери фор фрии. Има двама-трима из курса с айфони и като го гледам скоро може да сменя свиренето на ластик в лекции с бая по-хайтек инструмент. Цитирай
Opeth Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 Ще ми се да постигах толкова добър ефект с кухарката, микрофона и софтуер. Карат ме сега да им завиждам, изкушават ме да си купя китара, нищо, че не мога да свиря. Звучи много добре като за синтезиран звук, харесва ми. Много свежа идея, и добро за забавление, радва ме. Но ако погледнем малко по-сериозно на нещата, не ми харесва интерфейса имитиращ китара, според мен трябва където пипнеш, това да свири, и да няма неща като picking. Абе с други думи, харесват ми инструменти като Continuum Fingerboard. Цитирай
alexthegreat Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 Брей... то не звучи хич зле...направо по-добре от това което постигам с повечето Зуум-чета например и половината пресети на Амплитюб-а че и от повечето китарни VSTi със семплирани звуци ) Дали го има VSTi?? Цитирай
Recommended Posts