take_it_naked Публикувано Април 3, 2009 Публикувано Април 3, 2009 Здравейте!!! Наскоро извадих прашната китара на дядо ми от мазето и след малко обработка се получи това : Уви не мога да разбера каква е като марка или поне каде е изработена.Надявам се някой да ми помогне с разгадаването на тази мистерия Между другото нека тази тема е за всеки, който иска да разбере повече за инструмента, който притежава или му е направил впечатление, но няма информация за него. Цитирай
Striker_II Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Българска Кремона, произведена в Казанлък... Цитирай
take_it_naked Отговорено Април 3, 2009 Автор Отговорено Април 3, 2009 (Редактирано) Мерси за инфото :bravo: :) :virtuoz: Предполагам, че е на повече от 40 години Редактирано Април 3, 2009 от take_it_naked Цитирай
take_it_naked Отговорено Април 3, 2009 Автор Отговорено Април 3, 2009 Хах, мацката вътре я сложих при "стягането" на китарката Това е Miley Cyrus : Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Китарата прилича на Кремона "Зорница", която в някакъв момент е пребоядисана. Различен е бриджа, но може да е сменян. За снимката е ясно, че е добавяна в последствие. Цитирай
take_it_naked Отговорено Април 3, 2009 Автор Отговорено Април 3, 2009 (Редактирано) 10x Sкratch :bravo: Сам я лакирах наскоро и въпреки че не съм се справил много добре, знайте че беше в доста по-лошо състояние BTW, вади як звук :) Редактирано Април 3, 2009 от take_it_naked Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 По принцип не се лакират така акустични китари(нямам предвид, че е неуспешен опита, а че е необходимо лаковото покритие да е изключително тънко). Но... този ти п кремони така или иначе са ужасни като звук, та са добри опитни зайчета, Цитирай
carnalsoul Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Кремоната е заприличала повече на стол или ламперия след тва "освежаване" звукът със сигурност ще е "страхотен" Цитирай
take_it_naked Отговорено Април 4, 2009 Автор Отговорено Април 4, 2009 Ем, в моя случай е по-добре от нищо Цитирай
Recommended Posts