Jump to content
Българският форум за музиканти

take_it_naked

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно take_it_naked

  • Рожден ден 08/27/1985

Previous Fields

  • Инструмент
    класическа китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.vbox7.com/user:take_it_naked?p=focus

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Перник

take_it_naked's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. That's my babe Gibson Dark Fire: Иначе съм малко старомоден и много ми харесва Gibson CJ - 165 с "Vine" гриф. Долната снимка е оригинала, горната е custom с въпросният "vine"-гриф : :thumbs_up: :) :pray:
  2. Готина тема ! Не се бях замислял, че всичките ми познати китаристи са от мъжки пол и тук тази темичка се оказа много полезна за обогатяването на познанията ми в тази област И не знам дали се брои, защото не е някоя от виртуозните личности споменати по-горе, но мен лично Colbie Caillat ме грабна с точно 4 акорда
  3. Ем, в моя случай е по-добре от нищо
  4. 10x Sкratch :bravo: Сам я лакирах наскоро и въпреки че не съм се справил много добре, знайте че беше в доста по-лошо състояние BTW, вади як звук :)
  5. Хах, мацката вътре я сложих при "стягането" на китарката Това е Miley Cyrus :
  6. Преди няколко дни започнах да се уча да свиря на китара и ми е много зарибяващо 5 минути, след като нагласих струните скъсах 3тата , докато се опитвах да настроя Наследството, както аз наричам старата Кремона Иначе съм с Ernie ball - Earthwood, но поради липса на същите метални струни, замених скъсаната с найлонова Фендер , като за убочение става, все пак свиря от седмица и не ми прави голямо впечетление дали има разлика в звука
  7. Мерси за инфото :bravo: :) :virtuoz: Предполагам, че е на повече от 40 години
  8. Здравейте!!! Наскоро извадих прашната китара на дядо ми от мазето и след малко обработка се получи това : Уви не мога да разбера каква е като марка или поне каде е изработена.Надявам се някой да ми помогне с разгадаването на тази мистерия Между другото нека тази тема е за всеки, който иска да разбере повече за инструмента, който притежава или му е направил впечатление, но няма информация за него.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.