denis.dobrev Публикувано Април 2, 2009 Публикувано Април 2, 2009 тарся си ефтинка китара наи мн 30-40 лева няква стара някои ако има да я продаде ше ми сварше работа гледам да е по евтина защото сичките пари ще ги събирам сам пък ако можите ми даите линк кам някоя виртуална китара ама да не е няква с ноти а няква еи така да си свиря ама не с ноти а с мишката или клавиатурата щото не сам добре с нотите и не мога да свиря по ноти ама смятам да се науча!!!
tednet Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 успех. Пробвай да си купиш китара в раздел купувам...
Vasil Pavlov Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 За толкова пари освен някоя Кремона - не знам, просто сумата не е достатъчна... Иначе неприятно е, че си си написал обявата доста неграмотно и затрудняваш хората да те разберат, но това е друга, доста дълга и неприятна тема... Успехи!
Valserp Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 (Редактирано) тарся си ефтинка китара наи мн 30-40 лева няква стара някои ако има да я продаде ше ми сварше работа гледам да е по евтина защото сичките пари ще ги събирам сам пък ако можите ми даите линк кам някоя виртуална китара ама да не е няква с ноти а няква еи така да си свиря ама не с ноти а с мишката или клавиатурата щото не сам добре с нотите и не мога да свиря по ноти ама смятам да се науча!!! Това е едно много много дълго изречение на някакъв чужд език Пробвай http://fretsonfire.sourceforge.net/ Редактирано Април 2, 2009 от Valserp
denis.dobrev Отговорено Април 2, 2009 Автор Отговорено Април 2, 2009 За толкова пари освен някоя Кремона - не знам, просто сумата не е достатъчна... Иначе неприятно е, че си си написал обявата доста неграмотно и затрудняваш хората да те разберат, но това е друга, доста дълга и неприятна тема... Успехи! точно тва си тарся нещо евтинко ако някои намери да даде линк и сори за тва отгоре :Д
denis.dobrev Отговорено Април 2, 2009 Автор Отговорено Април 2, 2009 тарся си ефтинка китара наи мн 30-40 лева няква стара някои ако има да я продаде ше ми сварше работа гледам да е по евтина защото сичките пари ще ги събирам сам пък ако можите ми даите линк кам някоя виртуална китара ама да не е няква с ноти а няква еи така да си свиря ама не с ноти а с мишката или клавиатурата щото не сам добре с нотите и не мога да свиря по ноти ама смятам да се науча!!! Това е едно много много дълго изречение на някакъв чужд език Пробвай http://fretsonfire.sourceforge.net/ и даите име на програмата дето сте ми дали линк аз ще си я намеря щото не мога да разбера коя ор всичките да сваля
inqubus Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Чувал ли си за "й", ".", ",", "!", "?"...а понякога(сиреч винаги) изречние се започва с главна буква!
denis.dobrev Отговорено Април 2, 2009 Автор Отговорено Април 2, 2009 Чувал ли си за "й", ".", ",", "!", "?"...а понякога(сиреч винаги) изречние се започва с главна буква! пиша както мога ако нямате кво да пишете по темата не си прайте труда
synchu Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Какво точно не ти е ясно от посочената връзка? http://downloads.sourceforge.net/fretsonfi...use_mirror=osdn пиша както мога ако нямате кво да пишете по темата не си прайте труда И си щастлив и доволен от себе си? Надявам се че не...
Recommended Posts