rdg_design Отговорено Юли 31, 2010 Share Отговорено Юли 31, 2010 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Юли 31, 2010 Автор Share Отговорено Юли 31, 2010 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юли 31, 2010 Share Отговорено Юли 31, 2010 Найс! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dandilov Отговорено Юли 31, 2010 Share Отговорено Юли 31, 2010 Найс, а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 Много добре изглежда Не знам,но този начинаещ,който ще има шанса да я получи тази китарка би трябвало наистина да я заслужава.Този инструмент наистина не е за някой който както каза wait_and_bleed да и разкаже играта.Просто всички вие хвърлихте толкова много труд да я направите че би било грехота да я потроши някой съвсем начинаещ. Успехи!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 (Редактирано) китарата е перфектна. никога не съм си представял че една кремонка може да изглежда секси обаче имате огромен проблем - комуникация! от 11 листа постове 6-7 са кой на кого какво казал и с какъв тон... по едно време беше наистина разводнено аз завравих за какво сте се събрали както и да е внимавайте със следващите подобни проекти да не се получава същото може би трябва да има шаблон за подобни инициативи П С - Надявам се да я вземе някой който няма да я захвърли след 3-4 месеца. може би и за това трябва стратегия ... все пак труда ви не трябва да отива на вятъра Редактирано Август 2, 2010 от peterko Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Август 2, 2010 Автор Share Отговорено Август 2, 2010 (Редактирано) ^ Съгласен съм на 100%! Проблемът идваше основно от мен, както и от "координаторът ми" в София. Не организирах нещата добре и страшно много бавих аз самия проекта, защото имах много много неща на главата през последната година. (адаптерите стояха при мен около два месеца, преди да ги пратя на РДГ, за което нямам никакви опревдания. Т.е. при родителите ми де.) А и се получи по-трудно отколкото си го представях, предвид факта, че не съм си в БГ. Все пак моля някой за услуга (примерно да вземе адаптерите от еди кой си и да ги даде на еди кой си) и човекът също си има задължения и става една дълга и широка. От друга страна, хората които реално имаха да свършат работа - РДГ и Смартпетер си запретнаха ръкавите и я свършиха, за което . Важното обаче е крайният резултат според мен и че наистина идва към завършване. Всеки може да си вземе поука, а някой и ще се зарадва. Нивото на свирене не е от значение, аз си взех поуки от другите 2 давания и съм решил как да го направя. Когато на мен ми я подариха, бях на седмото небе и изглеждаше в мойте очи велико . Сега е по-хубава, да, но това не е толкова от значение. Не се подлъгвайте по професионалния й външен вид, това все още си е кремонка, все още е от чам и все още тонът зависи от свирача То и скуайърите го наподобяват Блеки на Клептън, ама... П.с. за съжаление, няма как да се контролира дали човекът който ще я получи, ще свири дълго или не, но се надявам на доброто във хората Редактирано Август 2, 2010 от Fenix Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 Като се замисля сега и аз и колегите ми минахме през същото само че с направата на театър. Доста по голям проект, общо 50 и отгоре фирми помагаха с каквото могат: труд, материали, пари, връзки, позиции и прочие. трябваше ни 1 година да го завършим а реалния ремонт на сградата + обурудване и отваряне с първия спектакъл ни отне 3,5 месеца така, че организацията си е основна брънка в работата между много хора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HRS Отговорено Август 31, 2010 Share Отговорено Август 31, 2010 Здравейте. Реших да раздигна темата, че пак взе да прашасва Сглобихте ли китарата колеги? Вече нямам търпение да видя крайния резултат. Поздрави, Христо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Февруари 27, 2011 Share Отговорено Февруари 27, 2011 колеги, какво стана с тази китара за дар? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Февруари 28, 2011 Share Отговорено Февруари 28, 2011 Някой щстливец отнесе ли я вече... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Февруари 28, 2011 Share Отговорено Февруари 28, 2011 Чакаме отговора на СмартПетер. Последно на него бе предадена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Явор тъпото Отговорено Април 5, 2011 Share Отговорено Април 5, 2011 Сега ми дойде като идея, че може може да се лансира един нов модел български китарки - Kremona Reborn Ако собственикът казанлъшката фабрика чете темата, нека се замисли над това предложение 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts