liquid_death Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 От към лицето на китарата суитча е никелирано копче със стърчаща пишка - както се вижда от първата снимка.Пишката се развива - резбата е нормална.Може да се наложи да я развиеш клещи!След това цилиндъра пада и развиваш показалата се гайка.Това е то Успех! Цитирай
noflip Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 ^ хахахаха точно това ми трябваше, мерси много! никога нямаше да се сетя! Цитирай
AXE Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Няма ли кой да занесе китарата до Русе!? Цитирай
smartpeter Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Здравейге, Работата по грифа върви напред! -Лицевата и страничната маркировки са направени. -Скалата е нарязяна съобразно системата Buzz Feiten Tuning System. -Грифът е изтънен, но се случи това от което почти не се опасявах защото бях отнел от горната част на фингърборда около 2,5 -3 мм и смятах, че да отнема около 1мм отзад няма да е проблем, но около мястото на 4-5 прагче само на 0,5 мм от повърността се показа канала на тръс рода......горкото грифче! Спокойно... - както ще видите от снимките вече е обзаведено с красива лента от Wenge която скрива канала - гледката е доста атрактивна и най-вече много му отива! Това е за сега. Няма ли кой да се заеме с тялото? Ахе хайде вземете се в ръце и с Феникс се раздвижете малко та целия проект да тръгне напред! За мен не е проблем ако няма друт желаещ да поема и лакирането на грифа! Ето линк да снимките: http://s156.photobucket.com/albums/t2/Smar...itar%20Rebuild/ Поздрави, Петър Цитирай
Fenix Отговорено Декември 3, 2009 Автор Отговорено Декември 3, 2009 Разбойника си предложи услугите, но просто нямаше как да вземе китарата. Хайде русенци, няма ли да ви трябва каренце от София? Цитирай
Fender_str Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Имаме значи всичко по електрониката. Нека е без преамп, тъй като така и не отговорих на това. Тъй че китарата ще иде при fender_str, ако още ти се занимава за екран и електроника. Аз каквото съм казал няма да се отметна Цитирай
rockozaurus Отговорено Декември 4, 2009 Отговорено Декември 4, 2009 Браво smartpeter.Това се нарича професионална работа. Ако и останалата част от китарата се пипне така, ще се получи един наистина качествен инструмент.Съжалявам,ама за момента мога да помогна само с подкрепа. Цитирай
Fenix Отговорено Декември 4, 2009 Автор Отговорено Декември 4, 2009 (Редактирано) Имаме значи всичко по електрониката. Нека е без преамп, тъй като така и не отговорих на това. Тъй че китарата ще иде при fender_str, ако още ти се занимава за екран и електроника. Аз каквото съм казал няма да се отметна Това е ясно, въпроса е на някой да му се ходи до Русе. Айде ве, Перничани, тва не е Пловдив! П.с. Съжлявам, ама вече всеки ден го гледам и се счупвам да се хиля, та го споменавам навсякъде... Наистина е много добра работата на smartpeter, с кеф бих я пробвал китарката! Редактирано Декември 4, 2009 от Fenix Цитирай
rdg_design Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Аз съм в София.Някой да остави координати в тази тема или на ЛС,да направим връзката. Поздрави RDG Цитирай
AXE Отговорено Декември 15, 2009 Отговорено Декември 15, 2009 rdg_design e взел китарата. За обработката на тялото обаче ще му трябват и адаптерите с рамките. Двойния е в мен, ще взема единичните от fernandes и ще му ги пратя по куриер. HRS, можеш ли да пратиш рамките? Ако да, разменете си координати с rdg_design. Трябва да измислим какво ще правим с мостчето? Може би ще купим ново, понеже и то ще е нужно за обработката. Също така ще трябва и превключвателя за адаптерите, понеже ще е нужен нов процеп. Говореше се за превключвател за предусилвателя - ще трябва ли нова дупка за него? Нещо друго?! Цитирай
HRS Отговорено Декември 15, 2009 Отговорено Декември 15, 2009 Здравейте! Радвам се че има развитие по темата с китарата Нека rdg_design да ми прати координатите си днес, а аз ще се постарая утре да му изпратя рамките Цитирай
AXE Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 Единичните адаптери вече са при мен. Идеи за мостчето и превключвателите!? Цитирай
smartpeter Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 Имам галетен за адаптерите с 5 положения, по 4 контакта за всяко, за преампа няма грижи - ще е с ЦК ключе от мен! Поздрави, Петър Цитирай
dandilov Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 За кое мостче става въпрос? Ако е за "нът-а" мога да осигуря един все още... Цитирай
Recommended Posts