Hillbilly Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 @Hillbilly - ако Machine Head, Slayer и Metallica са халтурки..здраве да е Говорим за различни неща - в БГ доста от професионалните музиканти,които не си мъкнат усилватели ,имайки предвид и озвучаването минават на активна електроника - и в пулта става.. Цитирай
джани Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 да даже с доставката идва пак по-евтино. За колко лева разлика можеш да си калкулираш проблема? Цитирай
badValue Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Много е гадно това. Как пък го изчисли?!! струваш ми се лично засегнат от поста ми .... като към китарата сложиш 30еур умножаваш по 1.96-2 и получаваш съвсем различна цена......(от тази на визиатр) ако може да се "пробва" преди това ... вече е "друга бира" и всеки си преценява(даже аз лично бих препоръчал да се пипа->взима, а не плащаш->получаваш) ако държиш някак по- конкурентни цени или пък ги имаш нещата на склад ... това вече е съвсем различен бизнес.. ако нещо аз съм се объркал .. моля да ме извиниш и да ме поправиш Цитирай
badValue Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) @джани явно ще трябва пример томан кх202-> 489+30 =519*1.96=1018 визиартс кх202 = 1094лв разлика 76лв томан ф250 499+30=529*1.96=1037лв висиартс ф250 = 1080лв разлика 43лв поне това виждам АЗ .... ако нещо не е актуално ... МОЛЯ ПАК ЗА ИЗВИНЕНИЕ !!!! П.П. да не споментаваме ebay kh202 - 479+8.9 евро = 490 ?!?!?!??! отиваме вече под 1к Редактирано Март 26, 2009 от badValue Цитирай
rockozaurus Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) 'badValue' .. ти в томан не гледаш ли !?!?!?! А бе, ти да не си адвокатът на Томан?! Редактирано Март 26, 2009 от rockozaurus Цитирай
badValue Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) А бе, ти да не си адвокатът на Томан?! не бих имал нищо протиФ.... но уви не.... правя го от "доброСърце" (спрямо купувача)... явно засягам верно нечии интереси.... на продавачи посредници просто там(томан) ми беше най- лесно да погледна, а и ги имаше .....иначе магазини БОЛ... (и пример в ибей съм коментирал !!! който е още по- "далавера" и от томан) П.П. на драго сърце бих започнал да взимам комисионна... а и функцията на "адвокатите" не е такава !!!! Редактирано Март 26, 2009 от badValue Цитирай
джани Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 като към китарата сложиш 30еур умножаваш по 1.96-2 и получаваш съвсем различна цена......(от тази на визиатр) ако може да се "пробва" преди това ... вече е "друга бира" и всеки си преценява(даже аз лично бих препоръчал да се пипа->взима :) Сложих, умножих, и до тук изчислявам проблема ти за 56 лв. Те почти ще се стопят при трансфера на сумата при плащането, защото услугите на банките – директни или с кредитни карти – не са безплатни – банките затова са измислени. По повод на “другата бира” с пипането и пробването. Няма магазин в България, който да достави повече от 1-2 бройки от модел. Те се пробват от кого ли не, преди някой да се зарадва и да ги купи. В белите страни на такъв инструмент му викат demo или в Германия – B-Ware, и го продават на доста по-ниска цена. И там хората си купуват от неразопакованите, а не от пробваните. И ако се вдъхновиш да пробваш, в България ти правиш много лоша услуга на доста купувачи след теб. Нищо лично, само системата на пробването нещо никак не е в ред. :girl_cray2: Цитирай
джани Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 разлика 43лв поне това виждам АЗ .... ако нещо не е актуално ... МОЛЯ ПАК ЗА ИЗВИНЕНИЕ !!!! :) Сложих, умножих, и до тук изчислявам проблема ти за 56 лв. Те почти ще се стопят при трансфера на сумата при плащането, защото услугите на банките – директни или с кредитни карти – не са безплатни – банките затова са измислени. По повод на “другата бира” с пипането и пробването. Няма магазин в България, който да достави повече от 1-2 бройки от модел. Те се пробват от кого ли не, преди някой да се зарадва и да ги купи. В белите страни на такъв инструмент му викат demo или в Германия – B-Ware, и го продават на доста по-ниска цена. И там хората си купуват от неразопакованите, а не от пробваните. И ако се вдъхновиш да пробваш, в България ти правиш много лоша услуга на доста купувачи след теб. Нищо лично, само системата на пробването нещо никак не е в ред. :girl_cray2: Цитирай
badValue Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) като към китарата сложиш 30еур умножаваш по 1.96-2 и получаваш съвсем различна цена......(от тази на визиатр)ако може да се "пробва" преди това ... вече е "друга бира" и всеки си преценява(даже аз лично бих препоръчал да се пипа->взима :) Сложих, умножих, и до тук изчислявам проблема ти за 56 лв. Те почти ще се стопят при трансфера на сумата при плащането, защото услугите на банките – директни или с кредитни карти – не са безплатни – банките затова са измислени. По повод на “другата бира” с пипането и пробването. Няма магазин в България, който да достави повече от 1-2 бройки от модел. Те се пробват от кого ли не, преди някой да се зарадва и да ги купи. В белите страни на такъв инструмент му викат demo или в Германия – B-Ware, и го продават на доста по-ниска цена. И там хората си купуват от неразопакованите, а не от пробваните. И ако се вдъхновиш да пробваш, в България ти правиш много лоша услуга на доста купувачи след теб. Нищо лично, само системата на пробването нещо никак не е в ред. :girl_cray2: благодаря за забележката,НО като се плаща с КредитнаКарта (в моя случай (да направя малко реклама) МастерКард) не само не плащам никакви "банкови" такси/комисиони и т.н. ами и курса на еврото ми е 1.9595 !!!!! забележката за пробването я направих, понеже ПРАКТИКА Е В ФОРУМА ДА СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА СЕ ПИПА КИТАРА ПРЕДИ ДА СЕ КУПИ !!!!! .... понеже не е като да сме прекалено богати ... или пазара на стари китари 1к++ да е голям и лесно да се "отървеш" от китара която просто не ти е удобна.... не че и има нещо друго така че онлайн поръчката я ПРEПОРЪЧВАМ на всеки "който има топки/средства" да го направи ..... !!!!!! ..... а и както си седи в офиса/вкъщи прави поръчка и си я получава пак там.... няма нужда да се занимава с преводи/теглене на пари, подписване на договори, капаро и т.н. едит: в тези 43лв(на по- малката, да не намесваме ebay нали ... онази не е b-ware !!!!) включил ли си "отиване до Визиартс, време,транспорт,разправии(не става дума за проблеми, просто го използвам като идиом)" Редактирано Март 26, 2009 от badValue Цитирай
джани Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 едит: в тези 43лв(на по- малката, да не намесваме ebay нали ... онази не е b-ware !!!!) включил ли си "отиване до Визиартс, време,транспорт,разправии(не става дума за проблеми, просто го използвам като идиом)" :girl_witch: Е, тук се изложи - не ходиш НИКЪДЕ - Те ти го донасят - предполагам и другите ще го потвърдят. :girl_witch: Цитирай
badValue Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 :girl_witch: Е, тук се изложи - не ходиш НИКЪДЕ - Те ти го донасят - предполагам и другите ще го потвърдят. :girl_witch: искаш да ми кажеш че като си поръчам китара при теб.... няма да си стана от РСто ???? и за 2седмици ще е при мен !??!?!?!? на същата цена .. дори да съм в МалкоТърново Цитирай
джани Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 искаш да ми кажеш че като си поръчам китара при теб.... няма да си стана от РСто ???? и за 2седмици ще е при мен !??!?!?!? на същата цена .. дори да съм в МалкоТърново :girl_witch: Точно това искам да кажа. За София. За до Малко Търново ще ти коства още 10-12 лв , за да ти позвънят на вратата от Е-Конт Експрес на другия ден в удобно за теб време. Цитирай
badValue Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) :girl_witch: Точно това искам да кажа. За София. За до Малко Търново ще ти коства още 10-12 лв , за да ти позвънят на вратата от Е-Конт Експрес на другия ден в удобно за теб време. извинявам се за тази забележка... но това са и още пари...... но е чудесно че предлагаш и такива услуги !!!! искренно БРАВО доставка 20 работни дни (това си е 1 месец) П.П. май задълбочихме много ... а как ще коментираш цената на динакорт кх202 = 505.20евро Редактирано Март 26, 2009 от badValue Цитирай
джани Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 доставка 20 работни дни (това си е 1 месец) :girl_witch: В повечето случаи доставката е за 5-6 работни дни. :girl_witch: Цитирай
badValue Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 @джани защо четеш само каквото ти изнася ??? Цитирай
Recommended Posts