Hillbilly Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Очевидно, едни от тях са правени сряда сутрин, други - петък вечер. Стария виц- Шефа: Понеделник- почивка от почивката Вторник- подготовка за работа Сряда- яко работа Четвъртък- почивка от яката работа Петък- подготовка за уикенда Въпроси?? Служител: Ма,шефе ,всяка сряда ли ще работим? Цитирай
swifter Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Здрасти. Ако имаш път към Варна, може да погледнеш в един магазин в центъра почти се намира, малко е закътан, но можеш да го намериш. Има интересни китарки на добри цени. Канев е магазина. Китарите повечето са Riverside Guitars и са доста прилични откъм цена, а за тези пари са си доста качествени. Английска е фирмата принципно, не е сякаш много известна, но пък чувам доста добри отзиви Освен това ако прецениш, че може да рискуваш да вземеш нещо, което не си чувал, мовеш да поръчаш от thomann.de има евтини pakc-ове в момента разни... имам предвид нещо от калибъра на 120 евро за китара с кубе, калъ, колан и джунджурийки разни... Успех с покупката Цитирай
Slide Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 ^ Къде тва?? Адрес нещо? Знам, че освен зад хотел "Черно море" и срещу SG-то (кръглата банка) имаше едно магазинче (на главната). Там продаваха разни музикални антики и вехтории. Боклуци общо взето, ама искам да мина да видя. Та дали работи още тва магазинче, че не ми се бие път ей така само. Поздрави! Цитирай
Recommended Posts