edgecrusher Публикувано Март 23, 2009 Публикувано Март 23, 2009 Избираме практис комбо за един приятел и се спряхме на тия два модела: Аз съм чувал много добри неща за Пивито, но не съм го пробвал затова ще е нужно и вашето мнение тук. Маршала всеки го знае, то си е класика в жанра, въпреки че не би допаднало на всеки. Цитирай
Slide Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 (Редактирано) Тъй като съм пробвал само едното комбо - Marshall-a. Много "празен" чист канал имаше . Този модел даже е без реверб, което го кара да звучи още по-сухо. Приличен драйв с добра динамика, според мен, но много среднист. ПП: Да не натрапвам мнението си все пак. Може и аз да съм от тия, на които не би допаднал Marshall, въпреки, че наистина е класика! ЕДИТ: За Блекморски изпълнения, Marshall-a е идеален Успех! Редактирано Март 23, 2009 от Slide Цитирай
billymilano Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 След дълго търсене аз избрах Маршал-а... Пивито не съм го чул точно този модел, но нещо ми бяха много остри... също така обърнете и внимание на това http://www.roland.com/products/en/CUBE-20X/demos.html хареса ми как звучи и май малко съжалявам, че не го взех него... Цитирай
Fenix Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 (Редактирано) Аз съм твърдо зад Пивито, но само ако е този модел!!! Точно тоя на снимката. Повече ми хареса на мен от маршала, мнооого повече. Чистия канал е готин и с едно дистче много ми харесваше. Разбира се това е ентри левел амп. Имам го все още моят, в бг ми е като се прибера там. Свирил съм и на следващите модели. Яко съкс асс! Ако ще е от следващите, маршала може би е по-добър. Иначе Маршала ми беше много \\\"стерилен\\\" и на мен в смисъл следващия едишън на Пиви Рейдж 158, а не по-голяма версия или нещо такова edit: Уффф, обърках! Предпочитам тоя модел на рейджа: а не горният. точно на горният съм свирил и ми се стори различен и по-гаден от тоя... Горния е"по-нов\\\" модел. друг рейдж на който съм свирил и пак не ми хареса беше: Тоя вече, не съм го пробвал Редактирано Март 23, 2009 от Fenix Цитирай
Fenix Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Lипсва снимката точно на "моя" модел :-D Цитирай
Valserp Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 На точно това Пиви не съм свирил, но съм доволен от Transtube дисторшъните, които съм чувал до сега. Пък малките Маршалчета хич не са ми по вкуса. Много кънтри има в тях, сякаш. Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 23, 2009 Автор Отговорено Март 23, 2009 @Fenix - И аз забелязах че има няколко различни изпълнения на това Пиви и съм на мнение че по-старите им неща са много по-стойностни. Точно това от втория ти постинг ми е пред очите. Цитирай
Rock Forever Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 3 години свирих на този Маршал.В началото се радвах много,че имам толкова марков амп,после разбрах какво не му харесваха останалите и какво на мен не ми допада и го продадох. Чистият канал е много "пластмасов" и както казаха по-долу "стерилен" , драйвът му меко казано е кофти (лично мнение). Свирили сме с един френд той на фендер 15г ,аз на маршала,фендера просто изкарваше много по-готин тон. Не знам за Пивито,не съм свирил на него. Аз си чакам фендерчето Цитирай
billymilano Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Въпрос на вкус. Тия "Фендери".... Цитирай
Fenix Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 @Fenix - И аз забелязах че има няколко различни изпълнения на това Пиви и съм на мнение че по-старите им неща са много по-стойностни. Точно това от втория ти постинг ми е пред очите. Еми аз съм точно за него Имам в момента Бандит 112 със същия надпис и е по-готин от бандита със новият надпис. Това само като подркепа на мнението ти, че старите им са по-добри, не го намесвам Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 23, 2009 Автор Отговорено Март 23, 2009 Имам Маршала у дома, а като дойде и Пивито след няколко дена ще ги сборим фейс то фейс както се казва на всеослушание пред форума! Цитирай
Ziggy Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 ако ще е практис и ще е малко - защо не нещо моделиращо - роланд микро-кюб например? или цената е ограничаващ фактор? Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 23, 2009 Автор Отговорено Март 23, 2009 ^ Човека, за когото е кубето иска стандартно комбо без ефекти (защото ще го ползва с процесор) в ценовия клас на тия двете. Както знеш всичко на тоя свят е пари и ефектите по едно кубе обикновено са за сметка на качеството на нещо друго, ако искат да се придържат към същата цена. Не е задължително, но е силно вероятно. Цитирай
billymilano Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Просто от любопитство разгледай Роланд 20Х Цитирай
Recommended Posts