papo Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 аз пердаша с пръсти доброто е на свиренето с пръсти, че лесно хващаш дабълхенди и свириш фънк Е точно такива басиситчета обичкам!!! И аз съм като него!!! Цитирай
balombi Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 Еми аз не си падам много басист , ама и аз съм с пръсти . Незнам защо Цитирай
Ev1L4o_ Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 аз гмарам с пръстенца, ама рядко ползвам перце за по-бързи песни с високо темпо над 220 BPS Цитирай
Viper-X Отговорено Март 12, 2010 Отговорено Март 12, 2010 220... като гледам темата която направи за нотите на грифа ме съмнява, че го стигаш, а иначе аз с пръсти съм по бърз от колкото с перо Цитирай
marvin the martian Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 аз гмарам с пръстенца, ама рядко ползвам перце за по-бързи песни с високо темпо над 220 BPS 220 удара в секунда?! Боже, та ти със сигурност си черен нинджа! Аз свиря само с пръсти (при това предимно слап). Просто не мога да понасям звука от чаткането на перото по дебелите струни. А и фънкарии трудно се свирят с по този начин, да не кажа никак... Цитирай
Stiliqn Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Искам да запитам дали може да ме упътите къде мога да си закупя перца по-дебелички.. нещо от сорта на Dunlop Big stubby 3.0 mm. През няколко магазина съм минавал и като кажа, че търся 3мм перце и ме отрязват набърже Цитирай
Sereko Отговорено Август 20, 2010 Отговорено Август 20, 2010 В магазина до консерваторията имат разни неща на Dunlop може там да провериш... Цитирай
Viper-X Отговорено Август 21, 2010 Отговорено Август 21, 2010 Искам да запитам дали може да ме упътите къде мога да си закупя перца по-дебелички.. нещо от сорта на Dunlop Big stubby 3.0 mm. През няколко магазина съм минавал и като кажа, че търся 3мм перце и ме отрязват набърже Вземи си Дънлоп Ултекс по големи животни са... от стъбитата само болят пръстите Цитирай
Recommended Posts