Via Публикувано Март 22, 2009 Публикувано Март 22, 2009 Здравейте, предлагам на вашето внимание три парчета в мое изпълнение Догодина мисля да кандидатствам в пловдив поп и джаз пеене, даже ходих при професор и той ми каза че съм много добра... Но винаги търся и нови мнения. Приятно слушане Май спейс Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 (Редактирано) объркал си раздела пич, пускай ги във ВИДЕО... Редактирано Март 22, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 ^Тя не е пич. И парчетата не са за видео, щото две от тях са аудио. Виа (или Вайя), как да се изразя точно... - Щом го е казал професор, ние с "другите мнения" едва ли можем да се вредим. - Имаш визия (и мисия), както се вижда от снимковия материал; Аз три октави диапазон не чух, ама това е сигурно, щото не си ги записала още. Второто място на училищен конкурс (от двама участници) също е много впечатляващо... (Ако продлъжа нататък, ша ми изневери "либезният" тон, та кротко спирам до тука.) Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 обърках темата, нещо ми се бъгна замундата сори Цитирай
ultramega Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Казвам се Ванина, но приятелите ми ме наричат за по кратко Виа. Занимавам се с музика от няколко години, но съм постигнала завидни резултати. Преди известно време имах рок група, но се отказах, защото останалите нямаха нужния музикален опит. След това участвах и в друга група, но и с тях не се получи. Свиря на пиано, малко на акустична китара, но наблягам най-вече на пеенето. Пея всичко-включително опера и хорови песни, но напоследък наблягам на джаз. Имам диапазон на гласа три октави и без проблем пея песни на Nightwish, Evanescence, Within Temptation. Хората ми казват, че тембъра на гласа ми е почти идентичен с този на Ейми Лий, но след като разгледате профила ми ще се уверите сами. Смятам да се занимавам професионално с пеене, защото когато човек има такъв талант задължително е да го развие. Участвала съм в конкурси, последната награда, която спечелих беше за 2ро място (от двама участници) в музикалния конкурс на едно местно училище(откъдето са и клипчетата в профила ми), но смятам да продължавам напред. Приятно слушане! Направо ме порази с твоята скромност Имаш достатъчно самоувереност да продължиш напред и едва ли ти трябва нечие мнение, след като професора категорично се е произнсеъл. Цитирай
Fender_str Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Излъгали са те приличаш на Тария Турунен като гледам и самочувствие не ти липсва Цитирай
Додо Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Пееш хубаво, обаче като ти прочетох about me-то цялата картина се промени драстично... Напомни ми за MatheW (хората тук знаят) . Цитирай
ralica Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Как няма да те приемат в Пловдив? Вътре си!!! Цитирай
fusion Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 мога само да се преклоня пред най-високо намиращата се то кой ли й е бил и е на нивото, достатъчно за да свири с нея, де Цитирай
dianstefanov89 Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 Незнам къде са тез 3 октави,обаче много морски тонове се чуват Много нечисто и мъкащо ми звучи всичко,как си записвала? Цитирай
jocker Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 Не знам как е записвала, ама от снимките се вижда че дамата има перфектна микрофонна техника. Абе направо ми се прииска да продължа живота си като бирена бутилка. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Виа, Ти не се появяваш в темата да отговориш, ама дано поне четеш. Двете аудио парчета не впечатляват с нищо особено. Аз не знам на кого са оригиналите - едното парче ми прозвуча познато и проверих коя го пее, ма пак забравих, щот няма да я слушам. И двете ми се вписват в мисловния (и вокалния) регистър на Шакира и Бритни Спиърс. Видеото е по-смислено. На височините към края си неубедителна (ниска си на места, и то доста). Но иначе имаш присъствие и си изразителна. В тази посока го мисли, ако искаш да стигнеш някъде! Оправи си майспейса, детенце! Редактирай си фотосесията и биографичните писания. Ако те влече към джаз и оперно пеене, имай грижата написаното да не е само празни приказки. Въобще - каквото напишеш, старай се да го докажеш, да го покажеш от себе си, щото виж каква темичка се заформи тука... Айде, вторият ти опит нека е по-целенасочен и по-добър - има върху какво и за какво да работиш! И мисли и за кандидатстване в специалност, с която ще можеш да си вадиш хляба. Нека пеенето да ти е за кеф - мое мнение. Цитирай
JD Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 ^ Angelina, любезността ти е впечатляваща. Via, дечко, като отдалечиш микрофона от устенцата си и викаш яко, няма да те помислят за феноменално силен и убедителен глас. Според скромното ми мнение има как да ти се получи с пеенето, но само след сериозни занимания с гласа и самочувствието ти. Преди години за Майкъл Хътчънс бяха казали, че знаел идеално границата между самоувереността и перченето. Тук трябва да светне една кушка с надпис като по комиксите "Какво ли се опитват да ми кажат тия невежи?!"... Много е просто. Ако пеенето те прави щастлива - пей. Ако искаш музиката да се превърне в твоя професия - отнеси се към това професионално. А ако искаш да се снимаш как правиш свирки на бирени бутилки - засега май се справяш незле... Кофти е някак, че всички се нахвърлихме да поучаваме като няк'ви големи експерти и да цъкаме като пенсионери. Ама ако пък ни няма, форумът ще се нарои само с гении... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 ^ Angelina, любезността ти е впечатляваща. Моля ти се, аз много се старая да не изяждам хората "с парцалите". (Трудно ми е, тези опити са ми крайно неприсъщи и ме разстройват дълбоко. ) Кофти е някак, че всички се нахвърлихме да поучаваме като няк'ви големи експерти и да цъкаме като пенсионери. Ама ако пък ни няма, форумът ще се нарои само с гении... Опитах се да отворя "фронт" и за конструктивни коментари по темата. При толкова гениалност, обаче, така убедително и лично заявена от "детето-чудо", шансовете ми едва ли са големи. Ако авторката промени нещо в майспейса, поне ще знаем, че чете и МИСЛИ (и в темата не си говорим ти и аз, и още двама заблудени). Цитирай
Recommended Posts