Harvester Of Sorrow Публикувано Март 21, 2009 Публикувано Март 21, 2009 Здрасти, някой може ли да ми обясни какво трябва да направя, за да направя някоя Flying V китара за лява ръка. Примерно това: http://www.thomann.de/gb/jackson_js30kv.htm или нещо подобно. Цитирай
Slide Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 Това е като да питаш как да си направиш кола... Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Март 21, 2009 Автор Отговорено Март 21, 2009 Благодаря ти за отговора. Питам трябва ли да правя нещо по бриджа, адаптерите, единственото което знам е, че ще ми пречат потенциометрите и щифтът за коланът ще ми дойде отдолу. Цитирай
vlex Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 Естествено, че не е работа за 5 минути. А това, че ще ти пречат потовете ти е най-малкият проблем. ТОМ бриджът е под специфичен ъгъл спрямо грифа - обръщането на реда на струните предполага и обръщането на бриджа. А това е доста сложно, защото трябва да извадиш втулките, да запълниш дупките и да дупчиш нови на 6мм от предните, за да вкараш втулките наново и да сложиш бриджа. В общи линии не е работа... Поздрави, Влад Цитирай
Nikifena Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 Ще ти пречи буксата, ще ти пречат и контролите по киарата, ще трябва пробиеш и една дупка за пъпката на която се закача колана. Лично мое мнение не си взимай тия шантави китари. Супер неудобни са за свирене. В крайна сметка ще имаш неудобна китара на която ще ти пречат доста неща. ПС: Не забравяй да обърнеш и струните Цитирай
fire_garden Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 (Редактирано) На Джимарата нищо не му е пречило ... Редактирано Март 22, 2009 от fire_garden Цитирай
liquid_death Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 В действителност са си доста удобни, даже при свирене прав са по-удобни за подпиране на лакътя от стратовете. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Март 22, 2009 Автор Отговорено Март 22, 2009 (Редактирано) Е аз съм я пробвал и съм преценил, че е удобна. Мисля, че Диката би ми свършил работата с бриджа, електрониката и нъта. Редактирано Март 22, 2009 от Harvester Of Sorrow Цитирай
Recommended Posts