Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 35
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Що се отнася до началото на мейн рифа, мене ако ме питате е въпрос на вкус, звук и усещане...(нали затова му викаме кавър)

А що се отнася до шред-а, както каза колегата, никога не е късно, може да вкарам навсякъде, но мисля, че ще натежи на песента и щеше да заприлича на гавра ... :)

Редактирано от Ulian_Borisov
Отговорено (Редактирано)

Накара ме да го чуя за трети път.

Няма забележки за свиренето ти (на солото).

Отначало си го почваш като Ричи, после вкарваш по модернистични елементи (от шреда).

И на арпежите пак се връщаш към оригинала.

Моят съвет, ако прецениш, карай открай докрай като Ричи.

Той ги прави такива едни засукани, че са си цяло предизвикателство, нищо че са " ретро".

Без да сравнявам Ричи и Кърк ( и двамате ме кефят много ) , Коцкаря (заради мустаките) е по-труден за емулиране.

Не знам дали ще се съгласите с мен.

Редактирано от TONY
Отговорено (Редактирано)
Ами шред стил Батио си има и то стабилен според мене... :)

Дано да се шегуваш...

ПП. Май само мене ме кефи мръсния кривоч на ритъм китарите и то много :)

Редактирано от ultramega
Отговорено

Ами, не се шегувам, има доста бързи пасажи в средата на солото ... или явно са Ви бавни, де да знам, вече мисля, че не мога да свиря бързо .... :) :)

Сега нямам The Keys To The Ferrari! :)

Отговорено

Виж сега. Свириш си много добре. Обаче на мен Стелиан ми прати линк към изпълнение на Батио(който избягвам да гледам , слушам) и да ти кажа нищо общо няма. По скоро си по близо до оригинала отколкото до оня Фрийк.

Не знам що скачаш да ми отговаряш комплексарската- кавъра ви ми харесва.

Отговорено (Редактирано)

Не, бате, не е комплексарската, просто мислех, че не си ни разбрал. С никакви лоши помисли не съм написал нищо и ти благодаря за оценката! Само обяснявах ... :)

Пък и не знаех, че ти е казал, че ще го правим така, то и аз не му се радвам много на Батио :) Затова и се отказах :)

Отговорено

Бравос!!!Солото си е доста шредърско ,той Батио никой не го слуша така че няма смисъл.само дето има доста неточни тонове и един акорд ми накърти малко переди солото,нещо с органа се омазва.Иначе като цяло е много добро!Сега остана да дойде КАвърдейл да го изпее :)

Отговорено (Редактирано)

Половината соло е с хроматично звучене , неточни тонове няма, но добре :bravo:

А що се отнася до клавира и ритъм китарата, на края на всеки един преход ги правя на терца ... :)