Hillbilly Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 но на мейн рифа, няма шанс да го изсвиря с палец!Е за него иде реч-палче-ла диез-ла и т.н. Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 20, 2009 Автор Отговорено Март 20, 2009 Ами шред стил Батио си има и то стабилен според мене... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Все още не е късно да се бодни нещо отгоре Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 20, 2009 Автор Отговорено Март 20, 2009 (Редактирано) Що се отнася до началото на мейн рифа, мене ако ме питате е въпрос на вкус, звук и усещане...(нали затова му викаме кавър) А що се отнася до шред-а, както каза колегата, никога не е късно, може да вкарам навсякъде, но мисля, че ще натежи на песента и щеше да заприлича на гавра ... Редактирано Март 20, 2009 от Ulian_Borisov Цитирай
TONY Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 (Редактирано) Накара ме да го чуя за трети път. Няма забележки за свиренето ти (на солото). Отначало си го почваш като Ричи, после вкарваш по модернистични елементи (от шреда). И на арпежите пак се връщаш към оригинала. Моят съвет, ако прецениш, карай открай докрай като Ричи. Той ги прави такива едни засукани, че са си цяло предизвикателство, нищо че са " ретро". Без да сравнявам Ричи и Кърк ( и двамате ме кефят много ) , Коцкаря (заради мустаките) е по-труден за емулиране. Не знам дали ще се съгласите с мен. Редактирано Март 20, 2009 от TONY Цитирай
ultramega Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 (Редактирано) Ами шред стил Батио си има и то стабилен според мене... Дано да се шегуваш... ПП. Май само мене ме кефи мръсния кривоч на ритъм китарите и то много Редактирано Март 20, 2009 от ultramega Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 20, 2009 Автор Отговорено Март 20, 2009 Ами, не се шегувам, има доста бързи пасажи в средата на солото ... или явно са Ви бавни, де да знам, вече мисля, че не мога да свиря бързо .... :) Сега нямам The Keys To The Ferrari! Цитирай
ultramega Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Виж сега. Свириш си много добре. Обаче на мен Стелиан ми прати линк към изпълнение на Батио(който избягвам да гледам , слушам) и да ти кажа нищо общо няма. По скоро си по близо до оригинала отколкото до оня Фрийк. Не знам що скачаш да ми отговаряш комплексарската- кавъра ви ми харесва. Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 20, 2009 Автор Отговорено Март 20, 2009 (Редактирано) Не, бате, не е комплексарската, просто мислех, че не си ни разбрал. С никакви лоши помисли не съм написал нищо и ти благодаря за оценката! Само обяснявах ... Пък и не знаех, че ти е казал, че ще го правим така, то и аз не му се радвам много на Батио Затова и се отказах Редактирано Март 20, 2009 от Ulian_Borisov Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 Хмм, до тука коментирвате само китарите, ами нещо за барабанките Цитирай
Heartman Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 Бравос!!!Солото си е доста шредърско ,той Батио никой не го слуша така че няма смисъл.само дето има доста неточни тонове и един акорд ми накърти малко переди солото,нещо с органа се омазва.Иначе като цяло е много добро!Сега остана да дойде КАвърдейл да го изпее Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 21, 2009 Автор Отговорено Март 21, 2009 (Редактирано) Половината соло е с хроматично звучене , неточни тонове няма, но добре А що се отнася до клавира и ритъм китарата, на края на всеки един преход ги правя на терца ... Редактирано Март 21, 2009 от Ulian_Borisov Цитирай
Recommended Posts