Gibson Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 тва е некъв бас , ама е толквоа грозен, че не се сдържах Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 мале колко са грозни !!! ужас ! Цитирай
Feuermeister Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 Ха-ха. Тоя чичко много ме радва с тая китара Цитирай
Thug Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 Е те тея са някакви ебаси екстревагантните.... да си говорим за нещо по-човешко Мене лично най-много ме дразнят ето тая серия на гибсан: Може и да е гибсън... и да е шарен... ама просто тея 2-та недодялани рога ми буркат в червата... ужасна форма.. то даже и на рог не ми мяза.... Или пък тва.... дето са го дъфкали улични кучета... А тва последното незнам дали има смисал от коментар дори Тва може и на някой да му се строи баси газарията... ама лично мене ше ме е СУПЕР срам да изляза и да ме гледат с една голяма пишка в рацете Цитирай
RichieSambora Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 (Редактирано) Подигравка със Стратокастера Редактирано Март 15, 2008 от RichieSambora Цитирай
9teen8t9 Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 Подигравка със Стратокастера мисля че тая китара я има в сайта на кремона. там съм я гледал почти съм сигурен. ако не е тя, значи има още едно копие но все пак е made in BG . обичайте българското Цитирай
Overdrive Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 (Редактирано) това е IBANEZ бе, базирано е на сигначър модела на стив вай а да наистина е пълна гавра, както и Washburn Wi** е гавра с леспола ужЪст... Редактирано Март 15, 2008 от Overdrive Цитирай
9teen8t9 Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 извинявам се , google си енапраил ебафка с мен. просто имаше прикачена снимка към сайта им с китара с дръжка в тялото, и затова съм се объркал. Цитирай
badValue Отговорено Март 18, 2008 Отговорено Март 18, 2008 нямах нерви да прегледам всички ... дано не повтарям някои пост(подобно на "reverseV") не че и иначе ми харесва страт ама.... Цитирай
Feuermeister Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 Сега е време и за нещо БГ И единствената готина китара произведена в България е тази: (Кремона) Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 Басът JD's е нещо кофти. А басокът на Кремона си е комай гребло.. за crowd surfing :Д Цитирай
Devilthrone Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Само на тая последната не разбрах какво и е грозното?!? Цитирай
Recommended Posts