eXile Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Ааа, BC Rich имат МНОГО яки китари Като тази в подписа на АХЕ. ОБаче евтинките им модели са мноу зле горките - Warlock-а примерно... Или имаха една веобразна с едни грозни преплетении по нея, не ти е работа... Абе на мен... евтините китари не ми харесват Като външен вид, в смисъл. Скуйъра и беринджъра и останалите от най-евтиния клас имат едни грозни глави, блаааа... И телата нещо ми изглеждат тромави и недодялани, ама все пак евтинийка... Като цяло обичам едноцветни изчистени китари, като някой джаксън. Айбанеца като забичат на тялото една метална лъскава пластина отгоре само разваля хубавото впечатление Или дръжките на тялото - кич! Ама това си е лично мнение :think: За мен не вида е най-важен - пък и винаги може да се направи един вижюъл тюнинг ако му скимне на човек Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Еииииииииииииииш нема да обиждате Фендераците че са наи естетичните китари и не мязат на отварачки или на космически кораби кат ония японски пластмаси! деа. Ако искате грозни китари . отивате на VOX guitars тия съм ги признал тотално! давам нагледен пример Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 на мен пък тия заострените са ми смешни и грозни .. някви като детски играчки са .. все едно ше излиташ с тях или ще наръгваш .... квото ги изострили на тях им викам китари "детски острилки" :guitar: Цитирай
niki123bg Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Фендер Телекастър - по грозно нещо не съм виждал сред популярните китари Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Освен може би Телекастера на Фендър... :green: :green: :green: Цитирай
boogerman Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Еииииииииииииииш нема да обиждате Фендераците че са наи естетичните китари и не мязат на отварачки или на космически кораби кат ония японски пластмаси! деа. Ако искате грозни китари . отивате на VOX guitars тия съм ги признал тотално! давам нагледен пример Е тука си прав P.S. на Danelectro дизайна също винаги ме е отвращавал Цитирай
the_gorer Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Хаха, абсолютно да! Тия VOX китари направо късат синджира! Вече са ми в ТОП 10 на най-грозни брадви Цитирай
fracture Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 погледнете на този линк: http://www.edromanguitars.com/guitar2/home_bek.htm накои може да кажат че не са грозни китарите, но мен определено не ме кефят Цитирай
eXile Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 (Редактирано) http://www.edromanguitars.com/guitar/abstr...els/abs_ddc.htm Първата ми асоциация е за огромна... спринцовка Също: http://www.edromanguitars.com/avail/guitar/avail_ita.htm - нещо, от което получих сърцетуп! Редактирано Март 18, 2005 от JoiNT_NaTuRe Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 (Редактирано) муахахааххах тая кърти! наредих си я в топ 10 Браос Joint!!! Добър вкус ахахах А по темата за красивите китари ше постнеш ли някой пик че да видим нешо дето да не е "кичозно" и да е "елегантно" please! А с тая наистина можеш да си изкараш вътрешностите погрешка Аз си я нарекох "Spaceship Enterprise" Редактирано Март 18, 2005 от DaftFunk Цитирай
fracture Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 я скийте тва верно, не е китара, бас било Цитирай
metalhammer Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 (Редактирано) Каква марка е тая последната. ЗА баса става вапрос п.с. А бе то си пише ама кой да чете Редактирано Март 19, 2005 от metalhammer Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 ахахах не знам за марката ама горния вариант в черно прилича на свещ за ДВГ :idea: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Eй тази мотика ми я подари един пич ..бяхме на ром със кола и ми каза...че ми я дава,,хе хе хе Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 ахахахх този бас е като минал през пожар ;-)) Може някой да го е палил. Цитирай
Recommended Posts