Kalmar Отговорено Декември 9, 2010 Отговорено Декември 9, 2010 ^Не че нещо, ама... Та, кой на какво беше фен и коя била най-грозната китара? Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 9, 2010 Отговорено Декември 9, 2010 (Редактирано) ^+ Във форума се продава едно Rich Tele. Редактирано Декември 9, 2010 от Yo The Real Цитирай
V3n0m Отговорено Декември 9, 2010 Отговорено Декември 9, 2010 И все пак казах Fender Тelecaster Цитирай
Kalmar Отговорено Декември 9, 2010 Отговорено Декември 9, 2010 Ахааа, факта че е Фендер я загрозява! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 9, 2010 Отговорено Декември 9, 2010 Моите 5 ст'инки по темата: Много грозна, че и Фендер отгоре на т'ва. Цитирай
V3n0m Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 Ахааа, факта че е Фендер я загрозява! ОК признавам теле джаксъна е грозен но не чак колкото фендера показан по-горе Цитирай
Jackson Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 Изключително интелигентна китара. Моите са и красиви. Обикновено влиза в синхрон с вибрациите на свирещия с нея. Цитирай
Kalmar Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 ^ Пич, объркал си темата, тук е за грозни китари! Цитирай
V3n0m Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 ^^Въобще не съм съгласен. Точно за тука са си Цитирай
Bobolin Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 С риск да обидя някой, телекастъра е една от китарите в моя топ 3 за грозота. Нищо лично към никой. Цитирай
V3n0m Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 ^ Просто от любопитство ако може да я напишеш тая класация та да сравним победителите Цитирай
Bobolin Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 ^ Не, няма понеже не искам да обиждам никой, както аз би се засегнал ако някой каже че модели, които са ми любими са ужасно грозни. Пък и човешкото мнение е толкова субективно, преходно и актуално единствено към даденият момент, че самият аз не съм сигурен в себе си дали няма да дойде ден в който да мисля точно обратното за това кое ми харесва и да се чудя на нещата по които съм си падал като съм бил малко по-млад. Цитирай
V3n0m Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 ^аргумента се приема макар и малко противоречив Цитирай
The God Of War Отговорено Декември 18, 2010 Отговорено Декември 18, 2010 http://www.zikinf.com/_gfx/matos/dyn/large/gretsch-5120.jpg Китарата звучи страхотно (доколкото съм я пробвала 1 път ) ама за външен вид.. Цитирай
Voodoo_MetaL_PK Отговорено Декември 18, 2010 Отговорено Декември 18, 2010 "Също бих искал да кажа, че Telecaster е уникално дървена измишльотина погрешно сътворена от доказаните Fender." Моля ви се спрете го този не знаещ и не разбиращ малък калпазанин да ги ръси тея,че ме побърква.Хем ,хич не разбираш ,а и мнения даваш ,като не разбираш си трай и питай,колко по лесно щеше да е и за нас и за теб Пхахахаххаа! 1.Тъжно ли ти е че ти хулят китарата? 2.Не съм малък, още повече калпазанин, хаха! 3.Спряха ме...за известно време, научих си урока, обаче ти проворкираш. 4.Това, че не разбирам и не знам, въобще не променя факта, че ТЕЛЕcaster е уникалния боклук, грешно създадена щайга, неоформен дървен кюнец, НО(!) това в моите очи и не пречи на това да си го купувате и свирите на него и също така да си го харесвате.Темата е кратка, ясна и точна - грозни китари съдейки по външния им вид.Аз дадох мнението си, твоето е спам. P.S. Освен това не ми пука дали е Standard или Standart, щом сте се сетили да ми правите мизерия (а.к.а. 'бъзици') с тоя номер, значи сте се сетили и точно за това което имам предвид - визирам точно е оня hiblibliblbibliblity или там какъвто и да е - мой човек, трябва ли да се заяждаш за една буква, която се подразбира и от контекста, и от българската и форма?Последното се отнася и за форумджията sunchy.Това, че не ви допада коя китара не харесвам, не означава да ме плюете. Цитирай
Recommended Posts