Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Ахааа, факта че е Фендер я загрозява! :thumbs_up::thumbs_up:

ОК признавам теле джаксъна е грозен но не чак колкото фендера показан по-горе :thumbs_up:

Отговорено

Изключително интелигентна китара. Моите са и красиви.

Обикновено влиза в синхрон с вибрациите на свирещия с нея.

pict6072.jpg

pict6079.jpg

pict6085.jpg

Отговорено

^ Не, няма понеже не искам да обиждам никой, както аз би се засегнал ако някой каже че модели, които са ми любими са ужасно грозни. Пък и човешкото мнение е толкова субективно, преходно и актуално единствено към даденият момент, че самият аз не съм сигурен в себе си дали няма да дойде ден в който да мисля точно обратното за това кое ми харесва и да се чудя на нещата по които съм си падал като съм бил малко по-млад. :rolleyes:

Отговорено
"Също бих искал да кажа, че Telecaster е уникално дървена измишльотина погрешно сътворена от доказаните Fender." :hysterical: Моля ви се спрете го този не знаещ и не разбиращ малък калпазанин да ги ръси тея,че ме побърква.

Хем ,хич не разбираш ,а и мнения даваш ,като не разбираш си трай и питай,колко по лесно щеше да е и за нас и за теб

Пхахахаххаа!

1.Тъжно ли ти е че ти хулят китарата?

2.Не съм малък, още повече калпазанин, хаха!

3.Спряха ме...за известно време, научих си урока, обаче ти проворкираш.

4.Това, че не разбирам и не знам, въобще не променя факта, че ТЕЛЕcaster е уникалния боклук, грешно създадена щайга, неоформен дървен кюнец, НО(!) това в моите очи и не пречи на това да си го купувате и свирите на него и също така да си го харесвате.Темата е кратка, ясна и точна - грозни китари съдейки по външния им вид.Аз дадох мнението си, твоето е спам.

P.S. Освен това не ми пука дали е Standard или Standart, щом сте се сетили да ми правите мизерия (а.к.а. 'бъзици') с тоя номер, значи сте се сетили и точно за това което имам предвид - визирам точно е оня hiblibliblbibliblity или там какъвто и да е - мой човек, трябва ли да се заяждаш за една буква, която се подразбира и от контекста, и от българската и форма?Последното се отнася и за форумджията sunchy.Това, че не ви допада коя китара не харесвам, не означава да ме плюете.