edgecrusher Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 За какво ти е бе,я виж кво е дърво!RR1 Майко мила! Тва е светотатство бе. Ми кат не ти харесва дай ми го на мене бе Аз нема 'а му му откажем Ама и ти как се вързваш.... Цитирай
Shagrath Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 За какво ти е бе,я виж кво е дърво!RR1 Майко мила! Тва е светотатство бе. Ми кат не ти харесва дай ми го на мене бе Аз нема 'а му му откажем Ама и ти как се вързваш.... абе то кат цело Jackson съксват яко ... требе да отървем СветО от тех :green: :green: Цитирай
James Hetfield Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 Ни мой да плуваш по Джаксону Цитирай
Burton Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 Абе то кат цело Jackson съксват яко ...требе да отървем СветО от тех :green: :green: Нали? :green: Да ги изкупим всички, че да не се мъчат другите хора с тях :twisted: :guitar: Цитирай
Henderson Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 Ами и аз се присъединявам - Jackson sucks!!! :twisted: Иначе преди най-противната китара ми беше Рикенбекер СУПЕР ГАДНО ИЗГЛЕЖДАТ, но сега вече се интересувам и от саунда на инструмента и определено не бих отказал да си имам една!!! :green: Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 26, 2005 Отговорено Юни 26, 2005 (Редактирано) мислех да го сложа в най-красивата китара, но има опасност да се осъмните в сексуалната ми ориентация за това го слагам тук обира точките тотално от всичко досега.....коментара е излишен...баси и пишката http://hoti.ru/blue/050126/140131.htm Редактирано Юни 26, 2005 от stratocaster Цитирай
DeathZone Отговорено Юни 26, 2005 Отговорено Юни 26, 2005 мислех да го сложа в най-красивата китара, но има опасност да се осъмните в сексуалната ми ориентация за това го слагам тук обира точките тотално от всичко досега.....коментара е излишен...баси и пишката За тая брадва си требе кожен калъф Цитирай
Bo Yan Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 на мене пък вси4ките китари дето поствате ми харесват :П гледайте си работата! ако за вас има грозни китари - много ви здраве :ПП само да не се обиди някой.... Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 на мене пък вси4ките китари дето поствате ми харесват :П гледайте си работата! ако за вас има грозни китари - много ви здраве :ПП само да не се обиди някой.... споко, няма такава опасност ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 На всички травмирани от видяното препоръчвам да натиснат линка "Девушки легкого поведения (Фото)", който е под снимката на тази ГНУСНА китара. :evil: Помага да се отърсите от видяното. Цитирай
MDFk Отговорено Юли 4, 2005 Отговорено Юли 4, 2005 За тая брадва си требе кожен калъф Аз, кат' я глеам ква е, бих предпочел гумен...екстра сейф даже, да не се скъса от ключовете... :green: Цитирай
Passkalero Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Става въпрос само за визията. Аз ще дам две. Първо една доста популярна тенекия наречена Фендър Телекастър: Ето и една съвсем не толкова известна и дай боже такава да си остане Wayne Hydra Не6то сте се обаркали като споменавате тук Teiecaster-a.Това е една от най-яките китари.Мога да изляза на дуел за това свое твърдение :stop: Има наистина големи дървета,направени в Мексико , Япония и т.н., но да имате да вземате.... истинския телекастер Голяма Работа... Веднага да се извините!!!! :evil: :exclaim: Цитирай
DeathZone Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Става въпрос само за визията. Аз ще дам две. Първо една доста популярна тенекия наречена Фендър Телекастър: Ето и една съвсем не толкова известна и дай боже такава да си остане Wayne Hydra Не6то сте се обаркали като споменавате тук Teiecaster-a.Това е една от най-яките китари.Мога да изляза на дуел за това свое твърдение :stop: Има наистина големи дървета,направени в Мексико , Япония и т.н., но да имате да вземате.... истинския телекастер Голяма Работа... Веднага да се извините!!!! :evil: :exclaim: Ееееехх само веднъж за малко свирих на телекастер , истнски , американски ... верно е .... няма такава китара просто. ... Оттогава ми е мечта ........ ебаси звука , ебаси усещането върху инструмента .......... Цитирай
Recommended Posts