eL_NinYo Публикувано Март 17, 2009 Публикувано Март 17, 2009 Стийв Гад ще свири с Ренди Кроуфърд в НДК на 25ти ! ДАААА !!!!!!!!!!!!! Това е един от най-щастливите дни в живота ми !!!!!!! Ще видя моя идол !!!!!!!!!!!! Не мога да си намеря място !!!!!!! Цитирай
vihro Отговорено Март 18, 2009 Отговорено Март 18, 2009 А стига бе,вярно ли е това??????....и кой 25ти/от вълнение си забравил ????? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 18, 2009 Автор Отговорено Март 18, 2009 март ! Другата сряда !!!!!!!! Цитирай
vihro Отговорено Март 18, 2009 Отговорено Март 18, 2009 Да,аз прочетох надолу...много е скоро,дано има билети...само какви ли ще са цените?!Но ще си направя подарък за РД-то Цитирай
makedonetsa Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Да !! Другата сряда - Бащата на съвременното свирене - Steve Gadd ще зарадва най-после месните му фенове ! Препоръчвам на всички барабанисти от този форум да са в залата на 25 !!!.... и както е писано: - Който има уши ще чуе Цитирай
axel Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Невъзможно е да се пропусне това. А отностно билетите: http://www.eventim.bg/portal/bg/muzika/jaz...erformance.html Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 25, 2009 Автор Отговорено Март 25, 2009 Който иска да пие бира преди концерта - 18.30 среща пред билетния център ! Цитирай
alexander anev Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 еееееееее то и да съм от София и да не съм отишл пуууу Цитирай
aviper Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 Който иска да пие бира преди концерта - 18.30 среща пред билетния център ! Късно видях ... Но мисля, че те мернах в публиката Цитирай
pampi Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Яката работа : ) И ние с Вуйчо Ваньо намазахме... Дебелата негърка пееше като Марадона : ))) Цитирай
makedonetsa Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 И к*во ? Разправяйте ?! Ами Стив си е Стив !! Невероятен тайминг, грув, ДИНАМИКА !!! и стабилна нервна система естествено ! Нямаше и един изсвирен удар, който да е в повече или не на мястото си ! Абе както може само мистър Гад !!! Истинско щестие за мен бе да се снимам с тази жива легенда (може би единстената жива легенда в момента, като мога да изключа само Били Кобъм) и да получа автограф ! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 26, 2009 Автор Отговорено Март 26, 2009 Какво да кажем....той Вини го е казал : Всичко започва със "Стив Гад-ското свирене"........ Размазах се ! Невороятно семпло,точно,ултра прецизно,страшно музикантско свирене ! Само суперлативи мога да напиша ! Докоснахме се до една от най-големите легенди в историята на модерната музика ! Цитирай
vihro Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) Абе вие сте връзкари Аз бях зачукан сигурно на 50 метра в дясно от сцената, под балкона и виждах някакви фигурки.Но както казват старите хора- "на харизан кон зъбите не се гледат",защото този концерт ми беше подарък,така че и на малкото съм доволен.Малко беше кофти,че като запляскат хората в такт и по-назад спирахме да чуваме музиката.Добре, че се осъзнаха по някое време и поне като започнеше пеенето спираха.Иначе от организаторска гледна точка,моето мнение е- ПЪЛЕН ПРОВАЛ,защото такива музиканти,свирещи в конкретния случай полу-акустична музика никога не би трябвало да излизат на такава голяма сцена и зала.Едно такова събитие би следвало да се раздели в няколко вечери,в по-малка зала ,така че всеки да може по-истински да се докосне до музиката и музикантите.Това е личното ми мнение. А пък какви индивиди имаше в публиката,сякаш дошли за ......и аз не знам за какво-сирене не раздаваха без пари?!Чули,че идат некви си там....хамериканци и айде и ние с останалите.От един преден ред някакъв тъпак се провикна с шопски диалект към певицата /с ударение на първата сричка в думата/ "Кажи нещо,ма!".Но това си е за отделна тема "Българина vs. Джаза" В заключение-искаше ми се да съм на сцената и да седна кротко на земята до Стийв. Редактирано Март 26, 2009 от vihro Цитирай
Recommended Posts