yohooo Публикувано Март 17, 2009 Публикувано Март 17, 2009 Здравейте! Имам известни затруднения при купуването на китара. Тя е за подарък на човек, който не може да свири на китара, но много иска да се научи.Той самият ми е казвал, че иска Fender Squier, така, че реших, че би било добър подарък. Проблемът е следният: търсих такива китари и засега попаднах само на Fender Squier Bullet strat, но той е чисто червен, подчертавам чисто. Няма я тая бялата част, която я има според мен на всички китари от този вид (поне никъде в нета не видях да липсва тая част) Цената е 250 и доколкото знам толкова струват по принцип. Моля ви, споделете мнение, защото ми остава малко време, а това си е голяма покупка. Благодаря ви! Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 Май Васко Павлов имаше такава. Скуайър Страт, де. Питай го на ЛС, или изчакай да се вясне насам Цитирай
Slacoth Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 Здрасти, въпросът ти е доста некомпетентно зададен (не ми се обиждай за забележката), но заради благородната кауза ще се опитам да разгадая за какво иде реч. Предполагам че под бяла част имаш предвид Пикгард-а отпред на тялото на китарата. Squier Bullet Strat се продават също и в магазините Технополис, ако ще купуваш поне вземи в класическата разцветка, като на тази снимка.Цената е около 250 камъка и обикновено имат в две-три разцветки. Викни някой китарист с опит да препипа китарата, която ще купиш. Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Март 17, 2009 Отговорено Март 17, 2009 (Редактирано) Май Васко Павлов имаше такава. Скуайър Страт, де. Моята е Squier Showmaster, няма pickguard. Явно не всички модели имат Редактирано Март 17, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
yohooo Отговорено Март 17, 2009 Автор Отговорено Март 17, 2009 (Редактирано) Ами извинявам се много за некомпетентността си, но аз честно казано нищо не разбирам от китари, просто искам да подаря нещо хубаво Точно тази част имах пред вид. Благодаря ви много! Музикалният магазин в моя град е временно затворен, така че ще бъде от Технополис, макар че там имаше само бяла и червена,но дано мога поне да направя поръчка за една с класичска разцветка. Стискайте палци да успея и отново много, много благодаря! Страхотни сте! (bow) P.S. Slacoth, виждам, че си от моя град, да знаеш кога ще отвори музикалния? Редактирано Март 17, 2009 от yohooo Цитирай
BWC Отговорено Март 18, 2009 Отговорено Март 18, 2009 Според мен Телекастерските скуаиери са за предпочитане пред стратовете и като удобство и като качество. Цитирай
SviStyle Отговорено Март 18, 2009 Отговорено Март 18, 2009 Колеги, в темата питаха за Squier Strat.Ае, да не спорим, кое е по-по-най.Защото ако става дума за страт, най-добрия страт е Фендер. Съветвам те, да хванеш Slacoth(понеже ти е наблизо), и да изберете най-читавата налична китара от магазина. Цитирай
Slacoth Отговорено Март 19, 2009 Отговорено Март 19, 2009 ^В момента изборът се ограничава до две китари, защото само те са в наличност. Но ако ходя тия дни до магазина ще ги погледна.Не ми е никъв проблем. Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 19, 2009 Отговорено Март 19, 2009 И аз в името на благородната кауза разчиствам темата и моля да спестите упреците към марката. Човекът иска помощ за намиране на бюджетна китара, а не спор отнесен към това, което ние мислим за тази "порода" китари. Цитирай
Recommended Posts