разбойник Публикувано Ноември 28, 2004 Публикувано Ноември 28, 2004 1) Казвам се Явор Разбойников, за nick-а няма да обяснявам, всичко е ясно! 2) В момента съм на 30 3)Образование: Софийски университет, българска филология 4)инструменти: бас китара. подрънквам и на китара и разни от ония с клавишите, но това не се брои. 5)Предпочитан музикален стил: Слушам рок и доста джаз, но свиря рок 6)Вашият вдъхновител: Сменят се горе-долу на 6 месеца . Много харесвам John Scofield, Gary Willis, Scott Henderson, Charlie Haden, Pino Paladino. Pink Floyd и ранния Marillion (с Fish) също трябва да бъдат споменати, като основни причини да започна да се интересувам от музика. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Първата ми група се казваше "Гръм"! Свирехме метъл, естествено, и съществувахме някъде до 1994 г. Последния проект се казваше ЖЕГА, свирехме метъл, естествено и се разпаднахме преди няма и две седмици . . . . . 8)Странични интереси: музика - слушане, правене, смесване, производство на музикални инструменти и пр; спорт (напоследък май само на теория ) 9)В кратце(или с две думи за вас самите): След като работих известно време по специалността си като журналист, редактор, коректор и пр. от 2-3 години съм нагазил яко в музикалния бизнес. :guitar: В момента продавам HiFi в магазина на "Фактор" на "Раковски" (ако минавате наблизо кажете едно здрасти). Всичко останало е в графа "лично" и може да бъде разбрано само на чашка (напр. на сбирка на форума). Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Pink Floyd и ранния Marillion (с Fish) също трябва да бъдат споменати, като основни причини да започна да се интересувам от музика. Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Ха добре заварил!!! Ще се отбия,ако имам път накъм "Раковски"-какво ти е работното време?!? Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 От 11 до към 7-8 вечерта, събота и неделя също, но не винаги. Заповядай, ако искаш вземи и джуджетата Цитирай
synchu Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Я е значи аз сигурно съм те виждал, 'щото съм минавал няколко пъти през този магазин, ама откъде да знам, че ти си ти и обратно хехехе Цитирай
bulby Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 То в този магазин не се ли казваше Infinity ? Там само Hi-Fi техника ли има или и китарни/бас усилватели, клавири, тн ? Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 Само HIFi, само Левски и др. Китарните неща са в другия магазин. Infinity е една от марките, които предлагаме. Сънчо, кажи здрасти следващия път, особено ако говориш със сравнително дълъг субект с черна коса и брада няква си. Обещавам вече да съм любезен с всички за да не обидя познат Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 по повод за казването на здрасти може да се натряскаме някой ден в борисовата и да ти дойдем на гости, и то ня само за 1 здрасти :D майтап Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 . . . И да си пуснем Pantera до дупка на най-яките колони в магазина,а? Ей, ще ми е най-великия последен работен ден в живота! Цитирай
bulby Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Точно така, решиш ли да напускаш работа - обади ни се Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Ще се съберем ударната група :) Цитирай
Koyote Ugly Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Щом е за Pantera-винаги. Ама и Виктор да е там! Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Щом е за Pantera-винаги. Ама и Виктор да е там! Кой тва? Цитирай
разбойник Отговорено Декември 1, 2004 Автор Отговорено Декември 1, 2004 Кой тва? The boss, разбираш ли . . . . Цитирай
Recommended Posts