Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Чуйте какво пръкнах днес (опа, вчера). Едно бавно, осмомартенско, поздрав за колежките.

http://www.esnips.com/doc/25b93ebb-8b2a-41...aae8a78d71/slow

Жена ми май не е доволна, че цяла вечер "дрънках" пред компа, отивам да трупам точки в спалнята :wub:

Отговорено

харно е :wub:

и звукът си го докарал харен

пък ако беше и малко по бързо щеше да е просто перфектно ;) като слушам едва ли ще имаш големи проблеми да ги изсвириш по бързо, така определено звучи забавено на места, особено на тоя риф, който се пада последен

Отговорено

^човекът си изказва личното мнение. Не е написал "дай дай дай бързо, иначе не става". По-спокойно, моля :cheers2:

:rolleyes: Поредно мно'о яко, дълъг човек ;) Това с жената трябва да се изведе като аксиома, май ;)

Отговорено

^^^^^Не се карайте, всеки има право на мнение, нали затова ги пускаме тука нещата си. Ценя мнението и на petrov007, и на LOE - (няма да е той, ако няма нещо въпреки :icon_shithappens: ), и на другите - радвам се, че ви харесва :offtopic-001:

Отговорено

@DYLGIQ баш така си е темпото - евалата и аз така бих го узъцал.. Идеята е яка . Аз бих се опитал да постигна по "стерилен звук "както казва един колега от форума,ама то това си е наука и дали може човек сам да го постигне е трудно да се каже. Просто всички неща да се "виждат" ,и да са едно до друго, не едно зад друго... пък де да знам и аз - вчера имахме дълга и тегава репетиция и може да съм малко глух днеска.Може само така да ми се струва. :)

......

Между другото кофтито на вдтъхновението(независимо дали за записа или за измислянето на музиката) е това, че винаги идва в най-кофти момента спрямо жената... :)

Отговорено

"No woman no cry" :) (всеки да си слага запетайките според нуждата :) ).

Темпото за мене си е екстра. Таз' година за тежък метал, догодина за цветен :curse:

Отговорено

бравос, много се изкефих, по хамерикански звучи и тва ли е с уейвс, все си мислех, че за нищо не стават, ама човеко кат може си може :metalist: