kolio_k Публикувано Март 8, 2009 Публикувано Март 8, 2009 Това е мое парче за албум, който ще правим с един квартет ( това е нещо като предпродукция за ЦДто) В състава Глас, бас , барабани, китара. Има и една малка лупмашина Бос, на която са записани звунците в началото и няколко тона от баса. Всичко е записвано на живо, няма наслагвания. 06 Track 6.mp3 Надявам се да допадне на някого, доста е странно и предполагам не на всеки по вкуса, а и е по различно от домашните ми неща, които обикновенно пускам във форум Ще се радвам на коментари от всякакъв вид Цитирай
vanboy Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Джаза не ми е от любимите стилове,но..това,което чух е страхотно.Поздравления за уменията на музикантите,както и за невероятната носталгична идея,която докато слушах,ме накара да се замечтая,замисля. Успехи на този ваш проект! Цитирай
spongebob Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Парчето е супер,не мога да кажа нищо повече!Някак не намирам подходящите думи освен,че влияе много силно при слушане,много бих се радвал да чуя целия проект,а и едва ли само аз. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Много е релаксиращо парчето ...Браво .На какъв език се пее и по точно това на моменти ми мяза на някакъв специфичен фолклор само , че не знам какъв Цитирай
anadem Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Нямам думи ... , не че е изненада като се знае кой участва ... слушам го три пъти един след друг вече. Ако има шанс един диск да долети по някакъв начин до София ще съм много щастлив . Цитирай
Polyphone Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Браво, бре! Туй творение много хубаво! Странно, но красиво. А и с професионална лекота изсвирено и изпято. Ще си призная обаче, че след 6 мин, в противовес на спокойно-меланхоличния стил, нещата се напрягат малко множко. Разбира се, аз така усетих нещата. Момата на какъв език пее? Цитирай
LOE Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Нямам думи ... както и вокалката в по-голямата част от песента много професионално изпълнено всеки случай Цитирай
yotzzo Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Парчето е супер, точно по такива неща си падам. Аранжимента е много добър, звука е идеален отвсякъде. Вокалистката е страхотна. Като стане готов албума и аз ще искам диск. /ще си го купя, естествено/ Цитирай
kolio_k Отговорено Март 9, 2009 Автор Отговорено Март 9, 2009 (Редактирано) Много се радвам, че парчето е допаднало на талкова много хора. Аз все пак рядко пускам мои работи насам, предимно защото почти нямам такива. Иначе певицата си ги съчинява думите в момента, поне така мисля, но със сигурност не пее на никакъв език. Когато ЦДто стане готова, веднага ще пиша тук, но за съжаление това не се очаква да стане преди есента Поради ви харесва, ще пусна и другото парче от проекта, то е композиция на барабаниста, надявам се също да ви допадне. Състава е същия, но певицата свири малко и на едно малко кибордче към края 08 Track 8.mp3 п.п. Забравих да вметна , че има и насложени гласове и семпли Редактирано Март 9, 2009 от kolio_k Цитирай
W_A_R Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Малеее Тва второто изкъртва. Страшна вокалистка бе човек. Много отпускащи парчета, а и самият и глас е такъв успокояващ. БРАВО!!! Цитирай
Aquarelle Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 И двете парчета ми харесаха много - семплички и помислени, но... не мога да си кривя душата - второто ми хареса доста повече - направо разкошно Цитирай
tocata Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Дълбока и кристално циста.... Благодаря за прекрасната музика!!!! Цитирай
kolio_k Отговорено Март 10, 2009 Автор Отговорено Март 10, 2009 Благодаря ви много колеги, наистина се кефя, че парчетата ни ви харесват @Tocata Отдавна не съм те мяркал насам, специални поздрави Цитирай
ultramega Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 (Редактирано) Слушах и двете няколко по няколко пъти. Не бих казал че имам фаворит и двете са много красиви. Мисля че музиката ви е представена като изкуство, в истинския смисъл на думата(или поне така както аз си представям това изкуство). Много са въздействащи, мога само да си представям как ще е, ако бъдат чути на живо. Редактирано Март 10, 2009 от ultramega Цитирай
Recommended Posts