Ulian_Borisov Публикувано Март 1, 2009 Публикувано Март 1, 2009 Ето и обещаната от мен песничка...Отново си поиграх малко, но както знаем, винаги може и по-добре! Metallica Rullleeeezzz!!!!!! Желая Ви приятно слушане! Юлиан Борисов-Fade To Black Цитирай
ultramega Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 Човек, много добре се справяш. Полагаш старание и за детайлите. Голям труд ще е това. Браво Цитирай
Heartman Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 ХИХИ Направо може да издадеш един Металика трибют!Супер! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Откъм звук... мисля, че можеш и по-добре . А изпълнението е.... ....Браво! Цитирай
CrySis Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 коя програма ползваш за записване?иначе евала (rock) Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 2, 2009 Автор Отговорено Март 2, 2009 Използвам няколко: Cubase, Nuendo, Adobe Audition, зависи от това, какво се стремя да направя и как го искам. Иначе да, от към звук можеше и по-добре, но бързах да я постна. Не да съм я филтрирал и мастерирал както трябва ... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Ти имаш ли някакви познания за смесване, вокалите са станали супер като цяло всичко е яко, но този пуст саунд... Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 2, 2009 Автор Отговорено Март 2, 2009 Имам да, това уча в НБУ... Но просто не ми се занимаваше ... Цитирай
kolio_k Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 На мен, като голям фен на старата Металика, парчето много ми допадна . Солата и пеенето са много гот. Иначе използваш бакингтрак или всичко си правил сам? Цитирай
LOE Отговорено Март 4, 2009 Отговорено Март 4, 2009 абе има още работа по вокалите, от към тонове (доста от определящите тоналноста тонове са пропуснати, особено в края на пасажите), тембър и произношение, ама като цяло на фона на останалите кавъри си е направо супер харесаха ми солата най-вече по звука също има какво да се желае, ама тва не е чак толкова важно Цитирай
Recommended Posts