tento Публикувано Февруари 28, 2009 Share Публикувано Февруари 28, 2009 Здравейте Имам едни тонколони Radiotehnika S-90 и искам да им сменя басовия говорител. Предложете ми някакви '10 инчови говорители които ще звучат добре в тези колони. Може и да са си оргиналните въпроса е, че преди време ми се наложи да ги сваля от тези колони и сега стоят така без басов говорител и искам да ги оправя. Благодаря!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kostov Отговорено Април 29, 2009 Share Отговорено Април 29, 2009 (Редактирано) Имам 10 инч0ви-PIONEER-чИСТО НОВИ-мога да ти ги дам по 15 лв.бр. мисля, че ще ти свършат прекрасна работа. Редактирано Април 29, 2009 от kostov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MARK B Отговорено Април 30, 2009 Share Отговорено Април 30, 2009 Недей се чуди-вземи гов.Pioneer-те са много добри! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
serega1986 Отговорено Декември 2, 2009 Share Отговорено Декември 2, 2009 Радiотехнiка i eлeлктронка http://radio-technica.ru/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Декември 2, 2009 Share Отговорено Декември 2, 2009 tento, защо искаш да сменяш старите говорители? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ednomomi4e Отговорено Декември 3, 2009 Share Отговорено Декември 3, 2009 Radiotehnika S-90 е с 12" говорител!!! Ако го смениш ще им раскажеш играта , а боксовите са добри за вкъщи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Декември 4, 2009 Share Отговорено Декември 4, 2009 (Редактирано) Aко не са изхвърляни говорителите може да се ремонтират(виж подписа ми) и стават както са си били освен това говорителите са 10" а не 12 както спомена по горе ednomomi4e Редактирано Декември 4, 2009 от pioneer 306c Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tento Отговорено Ноември 23, 2010 Автор Share Отговорено Ноември 23, 2010 Проблема е, че говорителите ги дадох на приятел той ги е съсипал след което изхвърлил за което ме е много ЯД... А сега освен да ремонтирам тези си търся още един чифт същия модел S-90 по възможност всичко по тях да си е на 6 с оригинални говорители и решетки. Ако някой продава или знае къде, от кой, как да си намеря да не се колебае да пише. Благодаря!!! Поздрави на всички във форума!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts