vihro Отговорено Февруари 26, 2009 Отговорено Февруари 26, 2009 ^ Айде недей така,не съм се карал Идеята на другата тема беше да помогнем описателно,как върви един или друг педал и усещането,което имаме. Извинявам се ,ако е прозвучало агресивно от моя страна. А иначе днес прекарах доста приятно в компанията на двама съфорумци-Ненчо и Борето,пробвайки Истанбулите в Камертон.Вследствие и тримата харесахме някои неща на тази марка,а някои и се обзаведоха подобаващо Турците знаят как да правят чинели и имаше интересни неща почти за всеки вкус.Аз лично си харесах два 12" фуса с доста тъмен и мек звук.Ама като си харесвам Зилджан и като знам колко пари съм потрошил по тази марка...... Цитирай
iffo1024 Отговорено Февруари 28, 2009 Автор Отговорено Февруари 28, 2009 В крайна сметка купих Аведиса на Вихро и съм много доволен от звука! Не е това, което първоначално си бях намислил... не знам, може би и описанията ми по-горе не са били точни, но адски много му се радвам на този винтидж. Остарял е чудесно и е в перфектно състояние. Освен това, като допълнителен бонус, ще имам основателна причина да се науча да свиря по-леко на райда... защото красавеца наистина е доста 'избухлив' и гръмогласен Пак да кажа едно голямо благодаря на всички, че ме разколебахте за ентри-левел райдовете, и най-вече благодаря на Вихро за страхотния чинел! Цитирай
boreto Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 Много се радваме за теб Приятно свирене Цитирай
vihro Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 ...и внимавай с ушите,че от този чинел се оглушава Цитирай
Recommended Posts