Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся съвет за райд чинел


Recommended Posts

^ Айде недей така,не съм се карал :)Идеята на другата тема беше да помогнем описателно,как върви един или друг педал и усещането,което имаме.

Извинявам се ,ако е прозвучало агресивно от моя страна.

 

А иначе днес прекарах доста приятно в компанията на двама съфорумци-Ненчо и Борето,пробвайки Истанбулите в Камертон.Вследствие и тримата харесахме някои неща на тази марка,а някои и се обзаведоха подобаващо :) Турците знаят как да правят чинели и имаше интересни неща почти за всеки вкус.Аз лично си харесах два 12" фуса с доста тъмен и мек звук.Ама като си харесвам Зилджан и като знам колко пари съм потрошил по тази марка...... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В крайна сметка купих Аведиса на Вихро и съм много доволен от звука! Не е това, което първоначално си бях намислил... не знам, може би и описанията ми по-горе не са били точни, но адски много му се радвам на този винтидж. Остарял е чудесно и е в перфектно състояние. Освен това, като допълнителен бонус, ще имам основателна причина да се науча да свиря по-леко на райда... защото красавеца наистина е доста 'избухлив' и гръмогласен :)

 

Пак да кажа едно голямо благодаря на всички, че ме разколебахте за ентри-левел райдовете, и най-вече благодаря на Вихро за страхотния чинел!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.