metalhammer Отговорено Октомври 8, 2005 Автор Отговорено Октомври 8, 2005 А по темата: http://www.yerasov.ru/foto/BULLDOZER.jpg Цитирай
VOSTOK Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Ама бая лишено от дизайн ми седи туй булдозерче... Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 9, 2005 Автор Отговорено Октомври 9, 2005 Ама бая лишено от дизайн ми седи туй булдозерче... тва си е меса дуал ректо както и да го гледаш малко неподготвен се изказваш (да не се обидиш сега) Цитирай
VOSTOK Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Too bad for Mesa, ако е така Грознее ми, както копчетата, така и логото. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Ама бая лишено от дизайн ми седи туй булдозерче... тва си е меса дуал ректо както и да го гледаш малко неподготвен се изказваш (да не се обидиш сега) не му намирам описанието на сайта обаче на тоз амп изглежда брутално добре Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Ама бая лишено от дизайн ми седи туй булдозерче... тва си е меса дуал ректо както и да го гледаш малко неподготвен се изказваш (да не се обидиш сега) не му намирам описанието на сайта обаче на тоз амп изглежда брутално добре изглежда брутално добре Адаш, подкрепям те с 2 ръце.. ! Изглежда пъти по добре от смърдели фендери или маршали според мен ! Яко желязо и метални копчета ! Евала на руснаците... Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 9, 2005 Автор Отговорено Октомври 9, 2005 Ама бая лишено от дизайн ми седи туй булдозерче... тва си е меса дуал ректо както и да го гледаш малко неподготвен се изказваш (да не се обидиш сега) не му намирам описанието на сайта обаче на тоз амп изглежда брутално добре това е ново изделие и още не е пуснато в продажба Цитирай
AXE Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 [offtopic] Изглежда пъти по добре от смърдели фендери или маршали според мен ! Очаквай обаждане от музикален магазин :green: [/offtopic] Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 [offtopic]Изглежда пъти по добре от смърдели фендери или маршали според мен ! Очаквай обаждане от музикален магазин :green: [/offtopic] Цитирай
VOSTOK Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Ибахти ква сте мафия, я си признайте, всъщност не са руски, а са вашта марка и по този начин генерирате реклама от уста на ухо, нали? Пък аз, глупака, се засилих да споря на дизайнерски начала... :wall: Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Ибахти ква сте мафия, я си признайте, всъщност не са руски, а са вашта марка и по този начин генерирате реклама от уста на ухо, нали? Пък аз, глупака, се засилих да споря на дизайнерски начала... :wall: хахахаххахахаха Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Друзя, този сандък направо кърти мивки! Преброих между осем и десет лампи, а и дизайнът му не е чак толкова лош - изглежда като хибрид между съветски булдозер и предния панел на моето "Студио 3" (което бидейки българско, също е правено по съветски образец) Ама наистина много прилича на "Студио"-то, особено с това голямо червено копче и с тъмносивата си багра. Надявам се и да тежи толкова, защото според мен, един качествен китарен амп трябва да ти докарва херния от раз. Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 С интерес разглеждам и прослушвам какво правят братушките... Но определено ме кефят Готино са ги направили и добре звучат. Колко е 1 рубла (към лева например) ?! Браво на братушките, две думи няма!! Има какво да се желае още, но много добре са се представили!! Цитирай
Turin Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Около 50ст. са 10 рубли. Значи например ефектчетата им както са на цени между хиляда и 1400 рубли, това прави между 50 и 70 лева. Около 70 лева е и 5-каналният им смесител. Ако кажем, че combo-тата им са на средна цена около 6-7000 рубли, това пак прави около 300 - 350 лева. Аз, честно казано, бих се изкушил, ако имаше представителство у нас... Или пък ако приемаха плащане през Интернет - те сега имат онлайн-магазин, ама през някаква руска банка май се дават парите... И транспортът им е за в руско... Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 Според мен, 300 лева за такъв зверски сандък си е без пари. Цитирай
Recommended Posts