drumvarna Публикувано Февруари 18, 2009 Публикувано Февруари 18, 2009 (Редактирано) ето една страхотно видео което открих , за тези които са го гледали , сори!! http://drummerworld.com/Videos/johnnyrabbbennygrebmeinl.html на къде върви света , на къде ние!!!!! Редактирано Февруари 18, 2009 от drumvarna Цитирай
Dez Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 Това не са само барабанисти, а барабанисти-музиканти правят направо музика със барабаните!!! Уникални са и са ми едни от любимците! ) Видеото е къртач! Цитирай
evans Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 на къде върви света , на къде ние!!!!!Аз се обедих,че на запад много по-бързо можеш да се изградиш като музикант,отколкото в България.Особено в САЩ където има невероятно добри музиканти,пък да не горим каква литература се издава там и какви школи.За това ние още доста време ще ги гледаме така защото тия Американци имат ебати ценната инмформация. Цитирай
Danny47 Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 Това видео го имам на компа си, доста яко! А на изказвания като "как ще ги стигнем", мога да отговоря с - като спрем да говорим "маллеее тея хАмериканците са си е*али майката, само те си знаят как го правят". Във времето на YouTube и достъпен за всички интернет, мисля, че мястото на подобни изказвания е в миналото! Цитирай
drumvarna Отговорено Февруари 19, 2009 Автор Отговорено Февруари 19, 2009 И аз съм на това мнение , че ние информацията я имаме , ама е трудно да се храниш с музика , особено с барабани и затова не можем да ги стигнем! Ако всеки има време (желание и хъс)да се развива и ние можем да покажем нещо на света , ама без 10 4аса на ден свирене в продължение на няколко години няма как да стане!! Цитирай
Danny47 Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 Ами мисля, че мнозинството от барабанисти там също не се храни с музика. "Музикалният бизнес" е нещо, което изисква нещо повече от умения на даден инструмент. Цитирай
drumvarna Отговорено Февруари 20, 2009 Автор Отговорено Февруари 20, 2009 Говорим за големите барабанисти , като тези 2-мата , не за всички знайни и незнайни барабанисти по света !!!! както и да е , пичовете свирят и това си е!! Цитирай
vihro Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 Ей, и тея сигурно само съседите ги знаят Цитирай
Recommended Posts