DeathZone Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 Евала , поклон пред таланта ти ))) Велики са ти нещата ))) ........ ... който си го може , го може ....... Цитирай
adXok Отговорено Октомври 17, 2005 Автор Отговорено Октомври 17, 2005 Евала , поклон пред таланта ти ))) Велики са ти нещата ))) ........... който си го може , го може ....... Леле, DeathZone... направо ме ласкаеш Като си купя инструменти (китарка, басче, поне MIDI клаюиатурка и малко барабанки) ще запиша всичко с по як звук! Благодаря за отзивите. Ще гледам занапред да се представям и още по-добре! Цитирай
Geo Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Присъединявам се изцяло към мнението на Death Zone. Пожелавам ти по-скоро да се обзаведеш с живи инструменти,но мнението ми е,че е по-добре да поканиш гост-музиканти,защото не можеш да бъдеш много добър на всички инструменти.Ще загубиш маса време и енергия и не е ясно какъв ще е крайният резултат.Това е моето мнение. Цитирай
tropi Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 Здрасти, adxok нещата ти са супер казвам го искренно не съм писал в този форум а не смятам и да пиша най-малкото защото нямам време, а и не вижда за какво, регистрирах се само защото твоите парчета ми направиха впечатление и най вече начина и ентусиазма с които си ги правил. Имаш основание да не прекаляваш със скромноста, аз самият съм басист от доста години и за някои от нещата които чух ще трябва доста да се поизпотя докато ги изсвиря. Също така съм се занимавал и все още се занимавам със записи на ниво демо и репетиционна и рядко съм докарвал такова приятно звучене. Така че продължавай в същия дух и след не много време (сигурен съм) ще говорят здраво за тебе и след не още много време най-вероятно няма да ти e проблем да имаш студиото, китарите, микрофоните и барабаните за които си споменал. Ако верно е правено в съвсем домашни условия както го описваш това е върхът. От все сърце ти желая успех! Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 Имаш основание да не прекаляваш със скромноста Напълно съм съгласен Цитирай
adXok Отговорено Октомври 28, 2005 Автор Отговорено Октомври 28, 2005 Здрасти, adxok нещата ти са супер казвам го искренно не съм писал в този форум а не смятам и да пиша най-малкото защото нямам време, а и не вижда за какво, регистрирах се само защото твоите парчета ми направиха впечатление и най вече начина и ентусиазма с които си ги правил. Имаш основание да не прекаляваш със скромноста, аз самият съм басист от доста години и за някои от нещата които чух ще трябва доста да се поизпотя докато ги изсвиря. Също така съм се занимавал и все още се занимавам със записи на ниво демо и репетиционна и рядко съм докарвал такова приятно звучене. Така че продължавай в същия дух и след не много време (сигурен съм) ще говорят здраво за тебе и след не още много време най-вероятно няма да ти e проблем да имаш студиото, китарите, микрофоните и барабаните за които си споменал. Ако верно е правено в съвсем домашни условия както го описваш това е върхът.От все сърце ти желая успех! tropi, благодаря за поощряването. Напоследък се замислям дали да не настъпя здраво газта на музиката дето ми е в главата... Ама работа, пред дипломиране съм едно-друго, изпити, заверки... добре че нямам жена да трябва и нея да обгрижвам... хехехе. Много ме топлят такива думи като твоите. Искал съм да свиря и в групи, но така и не мога да се класирам без инструмент някакъв. Замислил съм се да се пробвам като вокалист (?)... щото един микрофон е 100-тина лева (ядва се)... ама ми е трудно. Не съм пял професионално все още. За китарката ще почакам. Много се чудя дали да е по поръчка или да вземам няква за 350 лв.. Апък и се водя проектант на сгради... сега дървени и метални конструкции работя. То не че някоъ друг работи музика от тука струва ми се. Аве да оствим на просветлението да реши. Цитирай
CrazyBassist Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 Здр. И на мен ми харесаха нещата. Пич, имаш ли група? Всичко ли записваш сам. И по-специално баса. Записваш ли с жив бас, щото чух 4-5 парчета и там не беше Чао :hello: Цитирай
adXok Отговорено Ноември 19, 2005 Автор Отговорено Ноември 19, 2005 Здрасти, ЛудБасисте! Благодаря ти, че си се накефил на моите парченца от парчета на композиции и песни. Пич, нямам група... нямам и инструменти. Този месец бях събрал към 700 лв. и имах намерение да додам още малко, за да ис направя китара по поръчка от Пламен Иванов (Асеновград) по препоръки на Налбантов... но уви, по-голямата част от тях трябваше да дам за рушвет на заверките си във УАСГ, останалите за квартира. И пак останах с пръст в г*з!!! Явно не ми е писано да се сдобия със собствен инструмент... или поне не по традиционния начин - като си го закупя. Както и да е. Може пък някой ден спонсори да се намерят, че то само и седната гола китарка не върви, макар че за начало е добре... заедно с компа така едно-друго! Всичко записвам сам. Да, баса също. Често го изсвирвам на китарка или с един стар бас за 40 лв. После с помощта на ReCycle 2.1 го преобразувам в MIDI нотички и го пускам през семплер със заредени бас семпли от някой велик басист като Маркус Милър примерно... и така! Разбира се, че доизкусорявам някъде, където ми хрумне нещо допълнително, но в общи линии гледам да е такова, че да е изсвируемо, макра че имам идеи за нови инструменти от рода на балисета... само че клавишен + китара! Да, понякога и жив бас има, но в общи линии е трагичен като звук, затова го минавам през Reason 3.0 вече!!! Да, в 4-5 парчета баса не е бас, щото е минал през семплер и са му добавяни звуци (хармоници и т.н.)... Иначе може да се изсвири, макар и от по-опитен басист (примерно като съфорумеца Geo ). Това е! Чао. Цитирай
kazimbutt Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 adXok, браво! Много добри парчета. Продължавай в същия дух! Цитирай
вибрация Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 луд, ненормалник тва не е музика, ами някакви мидита дето си ги откраднал май да не се обиждаш ама ми изглеждат много познати отнякъде фен си на прогресив рока то е явно Цитирай
вибрация Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 даже си мисля че имам отнякъде тези парчета Saturn_Devouring_His_Children Gradushka Keep_This_Angel Walking_With_Demigod не че са лошо направени но май не си ги правил сам невъзможно е ми се струва? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Сигурно не знаеш, че Иво е гений!!! Не се шегувам, аз съм му фен!!! И все пак какво му е невъзможното? Цитирай
mengel Отговорено Март 26, 2006 Отговорено Март 26, 2006 adXok, браво момче !!! Много добри идейки имаш! Изобщо не се шашкай, че звука е едикакъв-си. Това е въпрос на пари. В днешно време вече е лесно с тез компютри. Знаеш ли какво беше на времето като имаше само касетофони!?. Кофти беше. А има и хора с яка апаратура дето пък нямат таланта - е това е трагедията. А Господ си знае работата. Виждам, че си поел по един по-духовен път, което е наистина достойно за уважение. Айде успех! Цитирай
Recommended Posts