Evtim Djerekarov Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 Един съфорумник успя да счупи един Шалер. Сигурно е случайност. Цитирай
Squier BulletStrat Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 Моите пък са Фендер пак от РФ.Никакви оплаквания нямам.Ако не се лъжа и те бяха 30лв. Цитирай
Icarus Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 'Зех некви от Динакорд за 20 кинта. Нямам проблеми с тях около половин година вече. Цитирай
JACKASS Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 Наскоро си взех на Dunlop , и съм адски доволен. цена 26 кинта от РФ Пловдив (Chrome , Gold-a са май по-скъпи не помним) Цитирай
Александар Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 (Редактирано) Што мислите за следнава идеа? Изгледа доста практично. p.s. don't try this at home..with YOUR les paul Редактирано Април 17, 2010 от Александар Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 Един съфорумник успя да счупи един Шалер. Сигурно е случайност. Тоя требва да е Истински Метъл ,моя Шалер е поне на 15 години и дори с тухлата ЛП не е мръднал. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 Ами не, той доста си пази инструментите. Просто е попаднал на бройка с шупла в една от частите. Цитирай
rosso Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 Някой да знае къде в София мога да намеря черен Schaller strap lock ??? Вчера ходих в РФ и там имаше някакъв Фендер (който май е същият като шалера), но беше хром и не ми върши работа. В краен случай ще отида до Динакорд и ще взема дънлопския страп лок - дано само да го имат в черно Цитирай
noflip Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 сори за глупавия въпрос, но вие коя част точно визирате в тази тема, че нещо не мога да хвана връзката. Цитирай
MDFk Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 Има и страплокове Boston пру капъша, които изглеждат доста добре, но аз не съм ги ползвал.Не мисля, че ще направят проблем, все пак не е нещо твърде сложно. На две китари имам Бостънски страплоци от може би 4-5 години вече. Съвсем прилични са, доста солидни, и малко по-лесни за целенасочено( не неволно) разкачане, по мое мнение, от Дънопските(имам и 1 такъв). Обаче често се развиват контра-гайките, редовно ги натягам пак и въпреки това съм загубил по една на китара(добре че са дублирани поне). Формата им не е удобна за калъф например, и поставянето на земята до усилвателя също не е желателно. Дънлопа на пръв поглед изглежда по-нестабилен, но само на пръв поглед. По-дуракоустойчивия страплок определено е той, защото веднъж сглобиш ли го нямаш грижи повече, освен когато трябва да слошиш китарата в калъф(и тука имаме стърчене като ******). Моето мнение по въпроса. Цитирай
kolio_k Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 Аз използвам Дънлоп на всичките ми колани (5 май). Много са прилични с една малка подробност, човек не трябва да им се предоверява, защото, ако отвора на механизма се улучи в посока надолу, китарата може все пак да падне. Случвало ми се е два пъти, китарата да ми се разкопчее по време на свирене, единият път беше на много важно парче на голям концерт, та съм го запомнил Иначе да се счуипи здраво ( не дефектно такова) си е живо постижение Цитирай
rosso Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 сори за глупавия въпрос, но вие коя част точно визирате в тази тема, че нещо не мога да хвана връзката. Ако въпросът е насочен към мен - визирам това: http://www.americanmusic.com/images/XL/460012XL.jpg или това: http://www.bassguitarpartsdirect.co.uk/ima...ecte415.jpg.jpg Цитирай
chea7er Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 Няма ли да е по-добре с Тези колани.По-евтино ще излезне отколкото страп лок+колан,нали?Излгеждат ми доста сигурни.Ако някой знае къде в България се продават моля да каже,че си търся такъв Цитирай
checho Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 а, точно такова, червено, с черни пластмаси, ползва моя милост купих си го от град Бургас, ако някой друг не може да каже къде точно има такива, ще се поразтърся за името и адреса на магазина единственият ми проблем е, че пластмасовият механизъм, който заключва колана, е доста голям като площ, и малко седи накриво, трудно ми е да обясня как и защо (ползвам го на акустична китара, на електрическите в магазина нямаше такива проблеми) въпросните пластмаси, там където имат контакт с китарата, са гумени, и не търкат покритието заключването ми се струва доста сигурно, едва го затварям докрай, съответно едва го отварям едиственият път, когато се разкопча, беше, защото си мислех, че съм го затегнал докрай, а не бях по тоя параграф не съм надежден източник обаче, защото прав не свиря много-много самият колан на мен ми е удобен, преди имах по-мек и широк, но дори след него този ми се струва добре дано съм бил полезен \/ Цитирай
chea7er Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 Благодаря за информацията,намерих клипче,показващо как работи механизмът на колана Цитирай
Recommended Posts