Maestroto Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 Но звученето е точно такова-кух миди файл Щом казваш, че звучи зле.... значи ти си супер добър смесвач Е..сега...Не съм искал да те обиждам-просто си казах това което мислех.Нищо лично към теб-евала за мерака и труда.Дали съм супер смесвач-не.Не гледам параметри и индикации,а слушам.Когато ми звучи добре-ок.Рабира се всяко ухо е различно и това което чува някой друг не е задължително да го чувам и аз и обратно.Всичко е доста сложно-като при една картина-има си своите фонови отенъци,сенки и т.н.Обърни внимание на смесването и ефектите-те могат да скапят тотално или да издигнат до небесата едно и също парче. За пример ще ти там най-продавания албум на всички времена-Трилър.Поради натиск от страна на звукозаписната компания,екипът на М.Дж. спестява доста от финалните работи по албума.Чувайки резултата м-р Джаксън спира проекта и отказва да предаде албума в този му вид.С риск да плати огромни неустоики на звукозаписната компания поради неспазване на срока.След което си сядата на д-тата,миксират по 2 песни седмично и резултатът е налице. Та такива ми ти работи.Не се чувствай засегнат-още веднъж извинявай. Поздрави! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 19, 2009 Автор Отговорено Февруари 19, 2009 хаха, със сигурност ще стане много по добре ако го направиш на 32 битов wav и от кога сваляне на миди и просвирването му с виртуални инструменти се брои за кавър не че нещо ама тва може да го направи дори и човек който не разбира и бъкел от музика и свирене чакаме нещо авторско вече, крайно време е за такъв природен талант като тебе Добре ве направи го тогава ве... Ти ще престанещ ли вече да се заяждаш, дразниш само, не си интересен.... Цитирай
LOE Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 човек, проумей че никой не се заяжда, това което казвам е това което е за да кажеш че си направил кавър трябва поне да го изсвириш тва да озвучиш готово миди няма нищо общо с правенето на кавър, и със сигурност щях да правя това от сутрин до вечер ако се броеше за някакво постижение но уви, не е постижение постижението е на този който е направил миди-то Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 19, 2009 Автор Отговорено Февруари 19, 2009 Така по може но тук всичко в форума е миди, само китарите си записват, всичко друго миди Цитирай
oldman Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 човек, проумей че никой не се заяжда, това което казвам е това което е за да кажеш че си направил кавър трябва поне да го изсвириш тва да озвучиш готово миди няма нищо общо с правенето на кавър, и със сигурност щях да правя това от сутрин до вечер ако се броеше за някакво постижение но уви, не е постижение постижението е на този който е направил миди-то мисля,че това е упражнение по смесване,баланс и аранжимент/до някъде/ а не по изсвирване, А относно това кой,колко може да свири,се чува и вижда от първо четене във форума Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 19, 2009 Автор Отговорено Февруари 19, 2009 Точно така, за съжаление тук във форума има хора, които имат голямо самочуствие, че са добри, пък много странно, аз защо не съм чувал за тях... по ТВ-то или по Радиото Ето аз си признавам.. нито съм някакъв музикант, просто съм фен на рока и истинската музика и всичко сам съм си разучавал, първо започнах с това какво е това миди, после намерих Cakewalk Pro Audio, после в едно студио където ходи Леля да се записва, поразпитах, откъде взима звуци и и с кво ги прави, той каза самосвирки-синтезатори, после си намерих такова нещо, после разбрах за VST технологията, и сега се мъча да разучавам мастеринга и миксинга, по саунда на Europe Whitesnake... Незнам дали съм на правилния път.. Всичко това за 1 година и половина. Може да правя грешки, но тия грешки мога да послушам съвета на някой известен тук във форума има ги и такива, ама на разни посредствени, по-добре да не си хабят редовете Не храня никой, просто си изказвам моето скромно мнение, на един любител, който се опитва да прави домашни записи на добро ниво, не говоря за този кавър, а общо за всичко което съм пускал досега.... Айде лека Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 Хмм,...интересна версия се е получила на тази песен. Още ли остава предложението за записване на вокали По принцип навит съм да пробвам, но само да предупредя, че от мноооого малък слушам Queen и главата си залагам, че никой не може да го изпее като батко Фреди Иначе добре е, развивайте се! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 20, 2009 Автор Отговорено Февруари 20, 2009 Ми още ги пазя файловете, ако искаш се запиши Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 Аз пък ще погледна по-серизно на нещата и ще ти препоръчам вокалист с който може да правите турнета.. Става дума именно за този човек - http://www.youtube.com/watch?v=lNTCFBguXVY (rock) . А относно записа - Китарите са изсвирени супер . Ти свириш на китара. Това е всичко което има нужда да се каже... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 20, 2009 Автор Отговорено Февруари 20, 2009 Е тоя изрод, него искам, по-добре да си намеря Vocaloid програмата Цитирай
Recommended Posts