yellow nEuphoria Публикувано Февруари 14, 2009 Публикувано Февруари 14, 2009 Здравейте пичове, Днес си поиграх на тази песен... Ако някой го интерсува с какво съм я правил, няма проблем ще кажа всичко с точност! Еми дано ви хареса, малко е на та.ак ама както и да е! 4shared link ENJOY ! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 (Редактирано) Добре си я направил, даже доста добре, но ако ти се занимава, оправи следните неща: 1. Сложи не чак толкова очевидно "loop-ващ се" семпъл на основните гласове 2. Избери подходящи инструменти и нагласи нивата на отделните гласове както трябва. Сега някои гласове от многогласията звучат по-тихо, а други по-силно от баланса в оригинала. Така се създава впечатление са различни от оригиналните положения на получаващите се акорди. Редактирано Февруари 14, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 14, 2009 Автор Отговорено Февруари 14, 2009 Да ама просто мидито е на един канал и зада ги разделям, много зор иначе пазя проекта... може и да си поиграя Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Екстра е! Голяма и играчка сигурно е било да се направят отделните партии. пп Ех, ако бях висок глас , бих я изпял, но...какво да се прави..:-) Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 14, 2009 Автор Отговорено Февруари 14, 2009 Здравейте отново! Виждам, че има интерес към кавъра Радвам се много! Цитирай
Maestroto Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 (Редактирано) Не знам какво да кажа.Хващането на един миди файл и наслагването на инструменти вътре в него не си е работа.Мое мнение...Не ми казвай,че цялата тая работа-всички партии си ги изсвирил и записал ти.Все пак ако греша-моля да ме извиниш.Но звученето е точно такова-кух миди файл.Иначе имаш добър набор от инструменти и ми е интересно коя е програмата. Редактирано Февруари 15, 2009 от Maestroto Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 15, 2009 Автор Отговорено Февруари 15, 2009 (Редактирано) Сега последно саунда е кух или аранжимента е тъп. Не съм правил аз мидито, а звуците са взети от Native Instrument Acoustic Piano, Broomstick Bass, Music Lab Real strat, IK Multimedia Miroslav... барабаните Superior 2.0, ама мастеринга му е майката в Adobe Audition с компресор лимитър T-rackS и още разни хитри безплатни програмки... аз лично мисля, че сайнда е добър, не говоря за флейтите те са пълен ташак, ако има навитаци за вокални партий да си запишат гласа в wav 32 bit format и да ми го пратят да го наместя... Но звученето е точно такова-кух миди файл Щом казваш, че звучи зле.... значи ти си супер добър смесвач Редактирано Февруари 15, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 15, 2009 Автор Отговорено Февруари 15, 2009 4shared without voice/karaoke/ Цитирай
oldman Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 сега ако някой се включи и с пеене,Фреди ще се изкефи от балкона Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Но звученето е точно такова-кух миди файл Щом казваш, че звучи зле.... значи ти си супер добър смесвач E, не е така, дори човек, който никога не е смесвал, може да забележи, че е МИДИ и семпли. Не е нужно да се обиждате. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 15, 2009 Автор Отговорено Февруари 15, 2009 По принцип качеството на семплите е добро, но още не е такава технологията,за да звучи едно към едно, но и не се знае примерно Queen сега ако правят микс на тази песен, ще звучи горе доло наистина личи си, че е миди, защото свири много като робот... както и да е Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 Ако някой го интерсува с какво съм я правил, Мене ми е интересно какво си я правил, че не ми стана ясно точно от слушането... Цитирай
aitapeapea Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 СПОРЕД МЕН това си е едно добро упражнение по смесване. Соло барабана не е подходящ , а касата не се чува никаква и малко парфюмерията с Тиракса е дошла май в повече. Най-вероятно просто мониторната ти система не е много добра, което си често срещан проблем. Бих ти препоръчал да се запознаеш с Озон 4 (Izotope Ozone 4) и да се опиташ да калиброваш малко озвучаването си. Поздрави Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 17, 2009 Автор Отговорено Февруари 17, 2009 (Редактирано) Аха мерси, аз не смесвам на монитори на хубави колони, и на слушалки, но аз си гледам спектъра. честотите, май прекалих с гейта на касата и е много силна, соло барабана като го изпомпвах с плейта на еквалайза съм му забравил да го изключа, защото е заебал нещо там... а звуците са взети от Native Instrument Acoustic Piano, Broomstick Bass, Music Lab Real strat, IK Multimedia Miroslav... барабаните Superior 2.0 Редактирано Февруари 17, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
LOE Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 хаха, със сигурност ще стане много по добре ако го направиш на 32 битов wav и от кога сваляне на миди и просвирването му с виртуални инструменти се брои за кавър не че нещо ама тва може да го направи дори и човек който не разбира и бъкел от музика и свирене чакаме нещо авторско вече, крайно време е за такъв природен талант като тебе Цитирай
Recommended Posts