b-boy-kesh Публикувано Февруари 14, 2009 Публикувано Февруари 14, 2009 Здравейте, Искам да ви попитам възможно ли да си направя канон в домашни условия като този http://eshop.bg-audio.com/index.php?page=s...t&Itemid=38 и ако е възможни какви подръчни материали ми трябват Цитирай
Reckless Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Не съм много навътре с правенето на канони, но предполагам, като за начало ще ти трябва парче метал, пещ, в която да разтопиш метала и форма, в която да направиш отливката на тялото. За пластмасовата част, ще е необходимо горе-долу същото. В домашни условия може и да е възможно, но зависи в какъв дом живееш. Успех ! Цитирай
capri Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 е това ми се струва най-смелото начинание което съм срещал в този форум, но въпреки това успех Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Извинявай за любопитството, но защо ще си го правиш? Трябват ти 1000 броя и ти е скъпо да ги купиш ли? Цитирай
Ava Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Стига бе хора ,човека най-вероятно пита как да си свърже кабелите на канона. :-/ Цитирай
capri Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Ако е това наистина, тази снимка ще му е полезна. Цитирай
Recommended Posts