Queroth Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 аве хора я дайте схема за два двойни адаптера и 4 потенциометъра мерси Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 (Редактирано) http://free.bol.bg/batkeksito//WIR.bmp Кондензаторите 33нФ! КАК ДА ОСВЕЖИМ КИТАРАТА СИ С ОСВЕЖИТЕЛ ЗА УСТА Редактирано Октомври 22, 2005 от Evtim Djerekarov Цитирай
Queroth Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 и искам да питам горе долу колко пари ще ми струва да ми направят грифа черен Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 Грифът само отпред ли го искаш черен (фингърборда)? Ако е така, 1 лев за байц ще ти стигне, пък и сам ще си го оцветиш, без проблеми. Цитирай
Queroth Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 оо мерси мале човек не мога да повярвам колко готина стана китарката много ме кефи само че малко лак съм и сложил .. утре ще я пръсна с един флакон и грифа ще го ръ4на черен лудничка а да пиам преди да мажа с този баиц трябва ли да шкура и т.н. .. аз лака съм го махнал от грифа начи баицвам и лакирам така ли ? Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 Трябва да зашкуриш, след това да байцваш. Увери се, че няма останал никакъв лак по фингърборда и чак тогава байцвай с абаносов байц (чер). Цитирай
Queroth Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 ок начи ще го шкурна с шкурка 600 и ща намацам 10х а лот Цитирай
Queroth Отговорено Ноември 25, 2005 Отговорено Ноември 25, 2005 мойта китарка вече свири .. аз се позабавих но поне вече съм с усилвател и колона ще я снимам тия дни и ще ви я покажа .. мерси за съветите Цитирай
rockstar666 Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 аве я кажете точно какво да правя с грифа , шото секи ме съветва различно и напрао незнам ... значи искам да стане по светъл .. нещо като изшкурената китара , дори потъмно да е няма значение .. само да не е както сега ако кажете къде да кача снимки ще кача да видите за к'во става на въпрос .. ама не мога да схвана нещо как се катери в яхуу-то КРЕМОНАТА МИ Е СУПЕР СЛЕД РЕМОНТА,КОЙТО И НАПРАВИХ НА ВРЕМЕТО,НО СЕГА МЕ ПОСЛУШАЙ КАЗВАМ ТИ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ И АЭ ОСТАВИХ ГРИФА С ЕСТЕСТВЕНИЯ МУ ЦВЯТ-САМО ГО ЛАКИРАХ И ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ СЕ ИЗДРАСКА 3-НИЯТ ЛАК И СЕГА Е С ТОЛКОВА МНОГО КИРИ СМРАД,И ШИТНИ,ЧЕ И ДОМЕСТОСА НЕ ПОМАГА,А И НА МЕН ВЕЧЕ НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА,МОЖЕ В БЪДЕЩЕ,АКО НЕ МЕ МЪРЗИ ДА ГО БАЙЦНА,НО ПРИ ТЕБ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,КОЛКОТО ПО-ТЪМЕН,ПО-ДОБРЕ. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО БОЯТА ТОГАВА ГОЛЯМ ЗОР ВИДЯХ ИМАШЕ КИТ,НЯКАКВА ОСНОВА МЕЖДУ ГРУНД И БОЯ И НАЙ-НАКРАЯ БЕШЕ ОСНОВНИЯ ЦВЯТ-А ТОЙ КОЛКО СЛОЯ БЕШЕ НЕЗНАМ-И ВСИЧКОТО ТОВА Е ФАБРИЧНО ТАКОВА В КАЭАНЛЪК НЕ ЩАДЯТ МАТЕРИАЛИ,ВСИЧКОТО ТОВА ГО ИЗЧЕГЪРТАХ НАЙ-НАПРЕД СЪС СТЪКЛО,АКО НЯМАШ ШЧУПИ ПРОЗОРЕЦА НА СЪСЕДА,НО ТОВО Е ИСТИНАТА.МИСЛЕХ СИ ,ЧЕ ТОВА НЕЩО НИКОГА НЯМА ДА ИМА ХУБАВИЯТ СИ ВИД ПАК,НО СЕ ЛЪЖЕХ СЕГА НИ НАЙ-МАЛКО НЕ СЪЖАЛЯВАМ,А СЕ ГОРДЕЯ С ПОСТИГНАТОТО! Цитирай
rockstar666 Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 НЕЩО ВАЖНО ЗАБРАВИХ ДА ДОБАВЯ-АДАПТЕРИ,ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ ЗА ТЯХ , ВОЛЮМ ПОТЕНЦИОМЕТЪР И ИЗХОД ЗА ЖАК ВСИЧКИ ДРУГИ КОПЧЕТИЙЙ ГИ ПРЕМАХНАХ,А ДУПКИТЕ ОТ ТЯХ ЗАКРИХ С ДЪРВЕНИ ПИРОНЧЕТА/КЛИНЧЕТА/,КОИТО СА СЪС СЪЩИЯ ДИАМЕТЪР ,КАТО ДУПКАТА -ДЯЛКАШ СИ ГИ САМ И ПОСЛЕ ШКУРИШ. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 С какъв лак го боядиса грифа? Аз моя го прусках с акрилен, и вече 4 години нищо му няма. Цитирай
Queroth Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 китара е готова от доста време и си посвирвам, ама не мога да намеря с нещо да я снимам обаче оставих грифа нормален и сега тия седмици ще го направя черен интересува ме като го байцна после как да направя точките да се виждат мислех си да изрейа на един лист точицата и сус спрей .. длаи ще стане ? и после отгоре ще сложа лак мерси :0 иначе засега е станала супер .. само дето като лакирах тялото малко потече на едно място лака но ще изсмиля нещо Цитирай
rockstar666 Отговорено Декември 8, 2005 Отговорено Декември 8, 2005 С какъв лак го боядиса грифа? Аз моя го прусках с акрилен, и вече 4 години нищо му няма. Изпръсках цял авто-спрей на него! Цитирай
Recommended Posts