bratmito Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 Аз съм поредния ентосиаст.След 5 часа шкуркане(мама ме хвана като търках с лакочестителя,а ме мързеше да ида да си купя друг ),най -сетне свалих лака.Китарата ми по принцип е без боя-само лак.Та искам да питам ти махал ли си адаптерите при боядисването или си ги покрил с нещо и с какво?Също със какъв спрей си я боядисал и ства ли обикновен Cosmos? Цитирай
FeramonD Отговорено Октомври 8, 2005 Автор Отговорено Октомври 8, 2005 Ами не не съм ги махал залепих тиксо отгоре! А спрея става, моя беше за кола и стана! @Evtim Djerekarov - Просто ми беше матов спрея затова е такъв цвят ма мен така по ме кефи! Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Ами не не съм ги махал залепих тиксо отгоре! А спрея става, моя беше за кола и стана! @Evtim Djerekarov - Просто ми беше матов спрея затова е такъв цвят ма мен така по ме кефи! А няма ли опасност да стране на петна че един приятел ме наплаши?Според него е по-добре с велурен валяк да я боядисам. Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 А няма ли опасност да стране на петна че един приятел ме наплаши?Според него е по-добре с велурен валяк да я боядисам. Jesus fucking Christ! :wall: :wall: :wall: Пробвай с баданарка - имаш повече контрол върху боядисването, отколкото с валяка, пък и варов разтвор се намира лесно. Цитирай
Queroth Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 (Редактирано) аве я кажете точно какво да правя с грифа , шото секи ме съветва различно и напрао незнам ... значи искам да стане по светъл .. нещо като изшкурената китара , дори потъмно да е няма значение .. само да не е както сега ако кажете къде да кача снимки ще кача да видите за к'во става на въпрос .. ама не мога да схвана нещо как се катери в яхуу-то Редактирано Октомври 9, 2005 от Queroth Цитирай
didopeshev Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Гога, можеш да го минеш с безцветен лак. Аз така направих когато шкурих моя гриф. Получи се ефекта "Wow" както казваха в една реклама на времето Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 (Редактирано) Преди малко и аз си завърших мойта китара. Това е преди: Това е след ремонта: На мен ми излезна около 15 кинта. Редактирано Октомври 9, 2005 от bratmito Цитирай
FeramonD Отговорено Октомври 9, 2005 Автор Отговорено Октомври 9, 2005 (Редактирано) @bratmito - Супер е станала! И този червен гриф добре е станал поне мен ме кефи! Като цветове и изпълнение е почти като мойта кремона което още повече ме кефи, явно имаме еднакъв вкус. Бравос отново! @Queroth - Прочети ми поста в началото. Накратко за в твоя случей щом искаш да е светъл - Изшкурваш хубаво лака и после слагаш нов прозрачен това е! Става като на мойта и на братмито гърба на грифа! Айде успех и чакаме снимки и от теб! Можеш да ги качиш направо в bgphoto.net аз съм доволен от сайта. Редактирано Октомври 9, 2005 от FeramonD Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Преди малко и аз си завърших мойта китара.Това е преди: Това е след ремонта: На мен ми излезна около 15 кинта. Ausgezeichnet ! Цитирай
FeramonD Отговорено Октомври 9, 2005 Автор Отговорено Октомври 9, 2005 bratmito я кажи с какво нанесе боята и лака, на спрей ли бяха? Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Пак съм блял някъде FeramonD евала за китарката супер е ПС: И аз имам такава .. или подобна. Ще постна снимки от мойта и ще дам 2-3 думи за това какво съм и модифицирал аз Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 bratmito я кажи с какво нанесе боята и лака, на спрей ли бяха? Със спрей и лак под формата на спрей,както ти беше писал. Оказа се,че и с обикновен Космос става.И лака беше не 2 флакончета,а 1 и стигна точно.Грифа му направих 4-5 нанасяния,а на тялото 3.Според мен стана добре.Само малко се сепнах като видях,че срока на годност на байца е изтекъл преди 4 години,ама поне беше 60 ст. А относно цвета търпя малко критики от приятели относно въпросния байц.Според някои хора по-добре щеше да е ако не бях слагал байц и да си остане цвета на дървото.В интерес на истината аз исках да не е толкова тъмно червен,а да стане със съвсем лек червен отенък,но като го разредих и нанесъх грифа стана розов :killyou: И за тва го направих тъмно червен,за което несъжалявам.Впрочем при теб специално тази част повече ми харесва как е станала. Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 bratmito я кажи с какво нанесе боята и лака, на спрей ли бяха? Със спрей и лак под формата на спрей,както ти беше писал. Оказа се,че и с обикновен Космос става.И лака беше не 2 флакончета,а 1 и стигна точно.Грифа му направих 4-5 нанасяния,а на тялото 3.Според мен стана добре.Само малко се сепнах като видях,че срока на годност на байца е изтекъл преди 4 години,ама поне беше 60 ст. А относно цвета търпя малко критики от приятели относно въпросния байц.Според някои хора по-добре щеше да е ако не бях слагал байц и да си остане цвета на дървото.В интерес на истината аз исках да не е толкова тъмно червен,а да стане със съвсем лек червен отенък,но като го разредих и нанесъх грифа стана розов :killyou: И за тва го направих тъмно червен,за което несъжалявам.Впрочем при теб специално тази част повече ми харесва как е станала. Мен точно байца много ме кефи. Някак си вдъхва живот на китарата Супер е станала. Ако имаш възможност, щракни я с някое по-добро апаратче да я разгледаме по добре Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Супер е станала. Ако имаш възможност, щракни я с някое по-добро апаратче да я разгледаме по добре Ами нямам възможност да намеря по-хубав апарат.Ще опитам все пак при по хубава светлина на макро функция със същия апарат пък каквото стане. Цитирай
Queroth Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 (Редактирано) стана нещо неприятно ( значи както си шкурех и без да искам ударих единия адаптер .. и сега се е пукнал .. дайте някво решение .. с канакоилит не става пробвах .. ще пробвам да ви го нарисувам ____ | . . | | . . | | . . | | . . | | . . | | . . | |___| < ----- еи тука съм нанесъл поражението ... Редактирано Октомври 10, 2005 от Queroth Цитирай
Recommended Posts