A-L-A-D-I-N Публикувано Февруари 11, 2009 Публикувано Февруари 11, 2009 Случайно попаднах на това: http://www.bnr.bg/HristoBotev/Edition_Cult...obri_Paliev.htm докато се рових из нета, линк към предаване на националното радио в което роднини и приятели на Добри Палиев отбелязват 80-години от рождението му, има интервюта с негови ученици и със Стоян Янкулов. Та провокиран от това пускам тази тема какво мислите за Добри Палиев ,а ако някой от по възрастните съфорумци има преки впечатления може да разкаже нещо. --------------------- Само да кажа че тук може да изкажете и критично мнение , за разлика от другите теми във форума където когато се коментират музиканти са само за хвалби! Цитирай
boreto Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Е за Палиев лошо може ли да се каже? Отраснал съм с едно момче на име Васко, което от четири годишен свиреше на ударни, после в музикалното и името Палиев остава неразделна част от хилядите часове прекарани заедно. Нямам идея колко пиеси, школи и други работи е сътворил, но съм присъствал на изучаването на огормна част от тях. От как се опитвам с барабаните (за мое огромно съжаление по-сериозно от година, а вече съм на 28 - демек дърт пръч) не е минало и ден, в който да съжаля, че тогава не съм се опитвал да попивам качествено Според мен най-голямото достойнство на работата на Палиев е изключително прецизното разделяне на пиесите по степен на трудност с чисто учебна цел. Изучаването им в поставената от него последователност прави прогреса естествен и качествен. П.С. Забавно е, че още на първата снимка в страницата има един съфорумник Цитирай
evans Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Значи слушах записа и много се издразних,като водещата започна да се изхвърля,че едва ли не Палиева е майсторка на барабаните и тем подобни.Извинявайте,тя може добре да свири на вибрафон и маримба, и да е добър педагог,но като барабанист не мога да твърдя същото. Цитирай
джани Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 :girl_witch: Брат и е по-добър. Мнооого добър. :girl_witch: Цитирай
hristo9611 Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Да бъдеш добър човек и добър музикант. Цитирай
nosorozitemu Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 Една от най-добрите школи който сам виждал е на проф. Палиев. Цитирай
Recommended Posts